Beltéri lépcső készítés egyedi igények szerint

2022 okt 5. | Átalakítás

Egy lépcső az otthonunkban általában több, mint egy közlekedő. Persze a legfontosabb feladata minden esetben az, hogy biztosítsa a szintek közötti átjárási lehetőséget, azonban nem szabad arról sem megfeledkezni, hogy térformáló szerepe is van, és otthonunk hangulatában is meghatározó. A beltéri lépcső készítés ezért minden esetben egyedi megoldásokat kíván.

A beltéri lépcső készítés első lépése a helyszín adottságainak alapos felmérése. Vannak olyan esetek, amikor ez már meg is határozza, hogy milyen típusú lépcső jöhet szóba. Például, ha nagyon szűk a hely, a szintkülönbség pedig nagy, akkor a csigalépcső a praktikus választás. Azonban, ha bőven van hely, akkor gyakorlatilag bármi megvalósítható, és nyugodtan szabadjára engedhetjük a fantáziánkat. A beltéri fa lépcső készítését ennek érdekében érdemes olyan cégre bízni, ami rugalmas feltételekkel dolgozik és aminek nem jelent akadályt az egyedi elképzelések megvalósítása sem. Természetesen az is fontos szempont kell, hogy legyen, hogy milyen fából dolgoznak, ugyanis a beltéri lépcső készítéshez a legjobb, ha keményfát használunk, például tölgyet, bükköt vagy kőrist.

Cégünk, a Juhar 89 Bt., nagy tapasztalattal rendelkezik beltéri fa lépcsők készítésében. Minden esetben arra törekszünk, hogy a lépcső maximálisan megfeleljen ügyfelünk elképzeléseinek, és esztétikailag is tökéletesen illeszkedjen a lakásba. A tartósság érdekében keményfából dolgozunk, ugyanakkor az áraink is megfizethetőek. Igény szerint vállaljuk led világítás beépítését is. Legyen szó egyenes, fordulókkal rendelkező egyenes vagy csigalépcsőről, ügyfeleink számíthatnak ránk a beltéri fa lépcső készítésében!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, látogasson el a www.juhar.hu weboldalra, ahol számos referenciaképet talál eddigi munkáinkról! Ha kérdése merült fel vagy pontos árajánlatot szeretne kérni, keressen minket bizalommal a +3630 / 986-7475-ös telefonszámon vagy a juhar@juhar.hu e-mail címen! Munkatársaink készséggel tájékoztatják a részletekről.