Igazi vízválasztó a motoros redőny a lakásban

2023 nov 8. | Átalakítás

Az automatizálás elterjedése az árnyékolás világát sem kíméli, egyre több a motoros redőny az ablakokon. Tervezhet eleve ilyen redőnyökkel vagy utólag is motorizáltathatja őket.

A motoros redőny beépítése gyorsan elkészül

A modern redőnyök mellett már elfelejtheti a húzást, rángatást és a járkálást. Itt a gombnyomás és a beállítások vezérlik az árnyékolókat. Évekkel ezelőtt talán még csodájára jártak a „maguktól mozgó” redőnyöknek, de ma már inkább az a szokatlan, ha valaki ragaszkodik az egyre elavultabbnak számító, hagyományos redőnyökhöz.

A leginkább ajánlott típus redőnyökből, a távirányítós változat. Az elterjedt, fali kapcsolós motoros redőnnyel tervezni kell, mert az elektromos vezetékek hálózatát telepíteni is kell. Ezzel szemben a távirányítós vagy wifi vezérelte árnyékolókhoz csupán a motort kell beszerelni, ami jelekkel tud kommunikálni a vezérlő eszköz és a redőny között. Minden redőny hozzákapcsolható egyetlen eszközhöz.

Korszerűsítse az árnyékolóit!

Az irányítható árnyékoló telepítése vagy  a meglévő korszerűsítése kevesebb pénzbe kerül és kisebb időráfordítást is igényel. Nem kell huzalozni, számítgatni, több munkadíjat fizetni, mert a szakembernek csupán a redőnymotorokkal van dolga.

A motor jeladója nagy hatótávolságokkal képes dolgozni, a kábelek hiánya egyáltalán nem vesz el semmit a hatékonyságából. Senkit ne riasszanak el a gombok, applikációk és beállítások, mert a több opció kihasználhatóbb, sokoldalúbb redőnyrendszert feltételez. Az ablak közelébe sem kell mennie, ha mozgatni szeretné a redőnyeit.

A redőny az az árnyékoló, ami az ablak elmaradhatatlan kiegészítője. Rengeteg lakástextil, beltéri árnyékoló kínál stílusos és praktikus választást, de egy redőnynek ott a helye a függöny vagy reluxa társaságában az ablakon.

Az új árnyékolóját megtalálja nálunk, a www.mpredony.hu weboldalon fel is tüntettük, milyen termékekkel kereskedünk. Mielőtt döntene, biztosan szüksége van még tájékoztatásra. Szívesen válaszolunk a kérdésekre a 06-70-389-69-80 telefonszámon vagy az mpredony@gmail.hu email címen.