Tisztasági festés gyorsan, kedvező áron?

2020 szept 24. | Átalakítás

Olyan használt ingatlant vásárolt, amit nemrégiben újítottak fel? Vagy már meglévő lakását szeretné minél előbb albérletbe kiadni? Bármelyikről is legyen szó, minden esetben igencsak ajánlott használatba vétel előtt, illetve bérbeadás előtt elvégezni a tisztasági festést vagy a szobafestést. Ezentúl nem elhanyagolható szempont az sem, hogy saját ingatlan esetén is javasolt kettő-három-öt évente elvégezni a tisztasági festést.

Ha megbízható, tapasztalt gárdát keres a tisztasági festéshez, forduljon bizalommal a Projekt Lakás szakembereihez, akikre valóban bármilyen lakásfelújítási munkálatot nyugodt szívvel rábízhat!

Milyen esetben ajánlott a tisztasági festés mellett dönteni? A tisztasági festés lényege, hogy egy viszonylag gyors átfestéssel új réteget viszünk fel a már meglévő felületre. Az átfestésnek köszönhetően a korábbi apróbb foltokat, nyomokat könnyedén el tudjuk tüntetni. Fontos kiemelni, hogy a tisztasági festésnél nincs szükség sem faltisztításra, sem pedig vakolásra, hiszen a már meglévő rétegre kerül fel az új réteg festék. Mennyi időt vesz igénybe a tisztasági festés? Ez természetesen függ a ház / lakás paramétereitől, de a munkavégzés általában 1-2 nap alatt elvégezhető, tehát pár nap alatt komplex lakások tisztasági festését is el lehet végezni.

Összességében tehát a tisztasági festés előnyei között mindenképpen ki kell emelni a gyorsaságot és a kedvező árfekvést. Ezentúl természetesen a legfontosabb tényező, hogy a tisztasági festésnek köszönhetően újra patyolat tisztává varázsolhatjuk a falakat, felfrissítve ezzel az adott ingatlant.

Többet megtudna szolgáltatásunkról, illetve munkásságunkról? Kíváncsi a tisztasági festéshez vagy éppen a szobafestéshez kapcsolódó aktuális árainkra? Kérjük, keresse fel weboldalunkat, hiszen a www.projektlakas.hu-n bővebb információkkal várjuk leendő megbízóinkat! Kollégáinkkal közvetlenül kapcsolatba léphet a +36/20-386-23-35-ös telefonszámon, vagy írásban is várjuk jelentkezését! Kérjük, küldjön üzenetet a honlapunkon található űrlap kitöltésének segítségével! Várjuk mielőbbi megkeresését!