Zuhanyfal beszerzési, szerelési tanácsok

2023 febr 7. | Átalakítás

A zuhanyfal napjainkban igen közkedvelt megoldásnak számít. Több építkezés, felújítás során felmerül az igény az ügyfelek részéről az elegáns, látványos alternatívára. Nagyon fontos, hogy a beszerzés és szerelés körültekintően, átgondoltan történjen meg, ugyanis ellenkező esetben számos kényelmetlenség és még plusz kiadás is felmerülhet.

A pontos méret elengedhetetlen!

Az esetek nagy részében azért merül fel plusz kiadás és teendő a zuhanyfal megrendelése során, mert az ügyfelek nem megfelelően adják meg a méreteket. Ez esetben a pontosság elengedhetetlen tényező, enélkül hiányosságok merülhetnek fel, például nem fér be a legyártott vagy megvásárolt zuhanyfal, emiatt pedig módosítani kell. Ennek folyamatára újból kell költeni, tehát célszerű elsőre körültekintőnek lenni a méréskor, így rengeteget lehet spórolni.

Zuhanyfal kezelésekor mindig óvatosnak kell lenni

Előfordulhat, hogy a megrendelt zuhanyfal nem azonnal kerül beépítésre, pár napig még tárolásra lesz szükség vele kapcsolatban. Hiába edzett üveglap, ez is roppant sérülékeny, és egy apró figyelmetlenségtől teljesen szétrepedhet az üveg. Leginkább a sarkoknál, széleknél kell odafigyelni, mert, ha ezen részen sérül meg az anyag, számítani lehet arra, hogy a teljes felület megreped.

Zuhanyfal beszerelés csakis szakemberrel!

Sajnos lehet hallani olyan esetekről, amikor a zuhanyfal nem tudja betölteni a rendeltetésszerű szerepét, mert kifolyik alatta a víz. Éppen ezért fontos, hogy szakember végezze a szerelést, akinek kellő tapasztalata, és gyakorlata van a területen, így tudja, hogy miképpen kell beépíteni az elemet a balesetek elkerüléséhez.

Keresse az Egyedizuhany.hu-t, és megbízható megoldásainkkal csak jól járhat! Korrekt zuhanyfal árakat biztosítunk. Erről és a termékeinkről bővebb információkat honlapunkon talál, amit a www.egyedizuhany.hu címen ér el. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal telefonon a +36-30-86-49-205-ös számon, vagy küldjön üzenetet az info@egyedizuhany.hu e-mail címünkre! Készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.