Elegáns környezet könnyen tisztítható Aquaclean bútorszövettel

2017 szept 25. | Berendezés

Különleges környezet kialakítására törekszik otthonában és munkahelyén is? Szívesen alkalmazna világos bútorszövetet, de tart a szennyeződések nehézkes eltávolításától? Az Aquaclean bútorszövet egyedülálló lehetőséget nyújt, hiszen elegáns megjelenésű, vízzel tisztítható felülete pedig a foltok egyszerű és gyors megszüntetését is biztosítja.

Szinte mindegyikünk életében előfordult már, hogy ülőgarnitúránk, kanapénk vagy fotelünk kárpitján meglehetősen csúnya szennyeződéseket találtunk. Szerencsés helyzetben rövid idő alatt eltávolíthatjuk ezeket, azonban a leggyakrabban maradandóak. Emiatt sokan kerüljük a világos színű bútorokat akkor is, ha legfőbb vágyunk ezek alkalmazása lenne. Az Aquaclean bútorszövet használatával mindezekről a problémákról megfeledkezhetünk, ugyanis a vízzel tisztítható bútorszövet tökéletes megoldást jelent. Új eszközeink bútorkárpitozása és régi bútoraink javítása esetén is tökéletesen helyt áll, emellett széles választékban kapható, így biztosan megtaláljuk az ízlésünknek megfelelő változatot.

A legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelően, nagy tapasztalattal, kiváló anyagok felhasználásával nyújtjuk munkánkat és termékeinket az Argo Kárpitnál! Vízzel tisztítható bútorszöveteinkkel otthonában és irodájában is elegáns környezetet alakíthat ki, bármikor könnyedén tisztítva a kárpitot. Aquaclean bútorszöveteink az egyedi technológiának köszönhetően rendkívül ellenállóak a foltokkal szemben. Készséggel segítünk bútorkárpitozás és bútor javítás esetén is, hogy színvonalasan kialakított helyiségeket tudhasson magáénak. Látogasson el a www.argokarpit.hu internetes oldalunkra, és informálódjon bővebben mindezekkel kapcsolatban!

Tegye különlegessé környezetét, és távolítson el bármilyen szennyeződést könnyedén bútorairól az Aquaclean bútorszövet alkalmazásával! Bútorkárpitozás, bútor javítása és vízzel tisztítható bútorszövet igénye esetén keressen minket bizalommal a 06-70-566-7374-es telefonszámunkon, vagy küldjön nekünk üzenetet az info@argokarpit.hu e-mail címünkre!