A csempetűzhelyről: miért érdemes mellette dönteni?

Sokan nincsenek vele pontosan tisztában, hogy mi is az a csempetűzhely, pedig ez egy olyan berendezés, ami nagyon sok szempontból praktikus és számtalan esetben nyújthat ideális megoldást. A csempetűzhely tulajdonképpen a cserépkályha és a tűzhely “keveréke”, ami egymagában rendelkezik mindkét berendezés előnyeivel.

csempetűzhely kiválóan alkalmas a konyha, illetve az étkező fűtésére, de emellett főzésre, sütésre is használhatjuk. A berendezéssel gazdaságosan készíthetjük el az ételeket, és ezalatt még a legnagyobb hidegben is kellemes hőmérsékletűvé varázsolhatjuk a helyiséget. Igény esetén vízmelegítő és füstölő funkcióval is ellátható. A csempetűzhely ugyanakkor egy rendkívül látványos berendezés, ami garantáltan a ház dísze lesz az első perctől kezdve. Természetesen minden esetben teljesen egyedileg készül, így maximálisan a ház stílusához igazítható. Egy csempetűzhelyt garantáltan megcsodál majd minden vendég, senki nem megy el mellette szó nélkül, hiszen napjainkban sajnos ritkaság számba megy.

Cégünk, a Kályhacsempe Manufaktúra Kft. régóta foglalkozik csempetűzhelyek tervezésével és építésével, így nagy tapasztalattal rendelkezünk ezen a téren. Az elmúlt évek során számtalan berendezést építettünk, amiket azóta is büszkén és elégedetten használnak a tulajdonosaik. A megrendeléseket igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül teljesíteni, és kiemelt figyelmet fordítunk a megfizethető, korrekt árakra is. Természetesen a pontos ár sok mindentől függ, ezért minden esetben érdemes velünk felvenni a kapcsolatot és egyedi ajánlatot kérni a csempetűzhely építésére.

Amennyiben Ön is érdeklődik a csempetűzhelyek iránt, látogasson el honlapunkra, a www.kalyhacsempemanufaktura.hu weboldalra, ahol bővebb információt talál cégünkről és megtekintheti referenciaképeinket is! Ha további kérdése merült fel, forduljon bizalommal hozzánk akár még ma a +36 92/510-235-ös telefonszámon vagy az info@kalyhacsempemanufaktura.hu e-mail címen, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

ugrás az oldal tetejére