A gardrób szekrényeket modern otthonokba ajánljuk

2024 febr 2. | Berendezés

A gardrób szekrény egy klasszikus bútor, de vajon a modern otthonokban is megtalálja a helyét? Egy gardróbnak szerintünk ma is van helye szinte bárhol.

Egy beépített szekrény megszokott látvány az évtizedekkel korábban épült ingatlanokban. Az ilyen bútorok többnyire az előszobai közlekedőben kaptak helyet és a lakással együtt jártak, ha az ingatlan új tulajdonosokat kapott.

A modern gardróbnak többet kell tudnia

A modern otthonokban a gardrób egyedi igényekkel összekapcsolható bútor, amit szokás méretre tervezve megrendelni. A legújabb beépített szekrények új funkciókkal rendelkeznek a régi típusokhoz képest. Mivel az otthonok már nem egy kaptafára készülnek és a terek is több funkciósak, a szekrényeket is ezekhez az igényekhez tervezik.

A gardrób szinte bárhol helyet kaphat az előszobától a nappalin át a hálószobáig. A hagyományos feladata mellett más szerepeket is lehet neki adni. A megszokott ruhatárolón kívül válhat belőle térelválasztó vagy akár átjárható bútor is. A modern gardróbot tehát az különbözteti meg a régi idők gardróbjaitól, hogy képes megfelelni egy modern otthon minden jellegzetességének.

Az anyaghasználat, a stílus, a dizájn önmagában még kevés, mert a tervezhetőség, a variálhatóság és a többfunkciós használat is a modern bútor sajátja.

Készre gyártott, mégis hibátlan

A készen kapható, fából gyártott bútorok széles választékát kínáljuk a bútor áruházunkban. Mérje le, hogy hová tudja beilleszteni az új bútort, válasszon stílus alapján és mérlegelje a gardrób kapacitását!

A gardróbnak nem kell feltétlenül óriásinak lennie, csak akkora legyen, amiben minden elfér. A tágas belső meglepően sok mindent el tudnak rejteni, csak a bútornak kell praktikus helyet találni.

A nappali, a hálószoba, az előszoba és a gyerekszoba új bútoraihoz is talál nálunk ötleteket. Modern és klasszikus változatok is szerepelnek a választékunkban, egytől-egyig megfizethető árakon.

A bútor vásárlással kapcsolatos tájékoztatásunkat kérje a 06 20 251 7808, 06 30 520 6786 telefonszámaink egyikén vagy a sundybutor@gmail.com email címen!