A szekrénysor, a nappali hangulatának meghatározó eleme

A nappali otthonunk egyik legfontosabb helyisége, hiszen a fárasztó nap végén itt gyűlik össze a család minden tagja, de általában a vendégfogadás is itt történik. Ezért érdemes kiemelt figyelmet fordítani a helyiség meghatározó elemének, a szekrénysornak a kiválasztására. Az alábbiakban ehhez adunk néhány hasznos tippet.

Természetesen elsősorban a szekrénysor méretét kell meghatároznunk. Fontos, hogy kis helyiségben nem fog jól mutatni egy nagy méretű berendezés, mert még jobban összenyomja a teret. Logikusan nem szerencsés a túl kicsi sem, ha nem tudunk benne annyi holmit elhelyezni, mint amennyit szeretnénk. Érdemes az arany középutat választani.

Ha sikerült kinézni egy méretben megfelelő szekrénysort, akkor a következő nagy kérdés általában az, hogy milyen színű legyen az új bútor. Ennek eldöntésekor mindenképp vegyük figyelembe, hogy milyen színű a padlóburkolat, illetve a falak. Sötétebb árnyalatú padlón például jól mutat a világos színű szekrénysor, de fordított esetben mindenképp számolni kell vele, hogy egy sötét színű bútor az egész nappalit sötétebbé teszi majd. Élénk színű falhoz célszerű valamilyen pasztell színű berendezésben gondolkozni, ami gyönyörűen ki fog tűnni. Ha van a helyiségben már meglévő bútor, például kanapé, akkor érdemes úgy kiválasztani a szekrénysor színét, hogy azzal is harmonizáljon. Általában nem szerencsés, ha a bútorok túlzottan elütnek egymástól, mert összevisszaság, rendetlenség hatását keltik.

Amennyiben megbízható cégtől szeretné beszerezni új szekrénysorát, a legjobb helyen jár! Webshopunk készséggel áll rendelkezésére, modern bútorok nagy választékával. Kínálatunkból kedvező áron vásárolhat, országos házhozszállítással.

Termékeink megtekintéséhez látogasson el honlapunkra, a www.butor7.hu weboldalra! Ha kérdése merült fel az általunk kínált szekrénysorokkal vagy a megrendelés menetével kapcsolatban, bátran forduljon hozzánk a honlapunkon keresztül vagy az info@butor7.hu e-mail címen! Munkatársaink szívesen segítenek Önnek mindenben.

ugrás az oldal tetejére