Gardróbszekrény vásárlás – hogyan válasszunk?

Az, hogy ki milyen bútorokat vásárol otthonába, rengeteg mindentől függ. Mindenkinek más szempontok az elsődlegesek a választás során, de szerencsére ma már hatalmas választék áll rendelkezésünkre a bútorok terén, így nem lesz nehéz megtalálni az ideális termékeket. Az alábbiakban ahhoz adunk néhány hasznos tippet, hogy hogyan érdemes gardróbszekrényt választani.

gardróbszekrény egy igen fontos bútordarab, hiszen ebben fogjuk a ruháink többségét tárolni. Általában a hálószobában kerül elhelyezésre. Elsőként azt érdemes végig gondolni, hogy hová szeretnénk majd tenni, és ezután célszerű pontosan megmérni, hogy maximum mekkora szekrény fér el az adott helyen. A szélességen és a hosszon túl a magasság is fontos, főleg, ha esetleg álmennyezet miatt az átlagosnál alacsonyabb a belmagasság. Ezután a következő lépés annak a végig gondolása, hogy milyen elosztású gardróbszekrényt szeretnénk. Inkább akasztós részre van szükségünk, ahol az elegáns ruhákat gyűrődés nélkül tárolhatjuk vagy több polcos rész lenne a praktikus? Mindenképp érdemes olyan modellt választani, amiben mindkét tárolási módszerre van lehetőségünk, de ezek aránya már egyéni preferencia kérdése. Sokan szeretik az olyan gardróbszekrényeket, amik tükörrel vannak felszerelve, ez valóban praktikus lehet, ha egyébként nincs a szobában. Nem elhanyagolható szempont a gardróbszekrény stílusa, megjelenése sem. Fontos, hogy ne üssön el nagyon a többi, már meglévő bútortól, sem az anyagában, sem pedig a színében. És végül, de nem utolsósorban, természetesen a gardróbszekrény ára is lényeges szempont. Nem szabad a legolcsóbb berendezéshez ragaszkodni, ha az más szempontokból nem megfelelő! Törekedjünk inkább arra, hogy jó ár-érték arányú bútort találjunk!

Amennyiben megbízható cégtől szeretné megvásárolni új gardróbszekrényét, a legjobb helyen jár! Kínálatunk megtekintéséhez látogasson el honlapunkra, a www.butor7.hu weboldalra, ha pedig kérdése merült fel, forduljon bizalommal munkatársainkhoz a 06-30-271-19-60-as telefonszámon vagy az info@butor7.hu e-mail címen!

ugrás az oldal tetejére