Hogyan rendezzük be otthonunkat a minimál stílus szerint?

2017 nov 30. | Berendezés

Letisztult, egységes stílusú lakásban szeretné tölteni mindennapjait? Feszültté teszi a zsúfoltság, és a harsány színeket sem tartja előnyösnek? A belsőépítészeti tervezés során a minimál stílusú lakberendezést alkalmazva egyszerűen tehet eleget igényeinek, sőt ezen a módon lakása eleganciát is sugározhat!

Otthonunk kialakítása függhet saját stílusunktól és családtagjaink elképzeléseitől is. Amennyiben fontosnak tartjuk a rendezettséget, a nyugalmat és a tisztaságot, a legjobb döntés az, ha a minimál stílusú lakberendezést választjuk. Úgy tudunk harmóniát teremteni, ha igyekszünk kellően odafigyelni a tiszta formák alkalmazására. Ha ügyelünk a következő szempontokra a berendezési elemek kiválasztásakor, tökéletesen eleget tehetünk a minimál stílusú lakberendezés követelményeinek:

  • Minta nélküli szőnyegek.
  • Egyszínű padlóburkolat.
  • Kellemes, világos színű falak.
  • Letisztult, egyszerű vonalvezetésű bútorok.
  • Minél kevesebb dísztárgy elhelyezése.
  • Minél több üres felület.
  • Praktikus, zárható tárolóhelyek alkalmazása.

A minimál stílus mellett döntve sikeresen levetkőzhetjük a felesleges használati tárgyakhoz, emléktárgyakhoz fűzött ragaszkodásunkat. Annak eredményeként, hogy otthonunk rendezett lesz, hamarosan életünk is azzá válik.

A belsőépítészeti tervezés színvonalas megoldása ügyében készséggel állunk rendelkezésére a Yellow Group Interior Design Kft. munkatársaiként. Otthona egyedi átalakítása, bővítése, vagy felújítása alkalmával egyaránt segítséget nyújtunk. Tudjon meg többet a minimál stílusú lakberendezés módjairól, és szerezzen bővebb információt cégünk tevékenységéről a www.yellowgroup.hu címen található honlapunkon!

Érje el a hőn áhított elegáns érzetet minimál stílusú lakberendezéssel, váljon kényelmessé, ugyanakkor letisztulttá az otthona! Belsőépítészeti tervezéssel és minimál stílusú lakberendezéssel kapcsolatban keressen minket a 06-70-941-8001-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@yellowgroup.hu e-mail címünkre!