Konyhafelújítás? Érdemes megtekinteni a konyhabútor-akciókat!

2018 aug 2. | Berendezés

Egy lakásfelújítás hatalmas feladat, de a berendezés kiválasztása a legkomolyabb munka mind közül. Sokan csak bevásárolnak a konfekció-termékekből, és ezzel le is tudták a nagyját, mások azonban inkább utánajárnak a legfrissebb trendeknek és technológiáknak, majd szép lassan, mindig a legmegfelelőbb darabokat megvásárolva rendezik be az új otthonukat. És ők járnak jobban, hiszen így könnyedén kifoghatnak leárazásokat is, és mivel a konyha berendezése általában egy nagyobb összeg egyszerre történő kifizetését is jelenti, egy konyhabútor-akció igazi főnyeremény lehet!

Ha már a trendekről esett szó, az egyik legdivatosabb stílus manapság a rusztikus; a természetességet, a vidéki élet báját sugározza magából, otthonos, hangulatos, és már hosszú évek óta tartja magát mindig csak egy kicsit megújulva, így szinte biztos, hogy még sokáig lesz a lakberendezési magazinok címlapján. Az interneten kutatva rengeteg helyen lehet találni rusztikus konyhabútorokat, de konyhabútor-akciók keretén belül csak egy helyen: a Nobilia Konyhabútorstúdió Kft. kínálatában!

Ugyanitt klasszikus konyhabútorokat is vásárolhatunk, ha nem szeretnénk a trendeket követni, hanem megmaradnánk az időtlen stílusú bútorzatnál. Ezt a választást biztosan nem fogja senki megbánni, hiszen könnyedén alakítható a saját ízlésünkre, és bármilyen enteriőrbe képes maradéktalanul beilleszkedni.

Ha Ön is mostanában tervezi új konyhabútorral berendezni felújított konyháját, akkor van egy jó hírünk: konyhabútor-akciónk 2018. augusztus 1-től egészen augusztus 31-ig tart! Ha a hónap végéig leadja rendelését új konyhabútorára, akkor 10% kedvezményt adunk rá! Válasszon klasszikus, vagy rusztikus konyhabútoraink közül, és tegye otthona középpontját olyan helyiséggé, amiben örömmel tartózkodik majd az egész család! Látogassa meg honlapunkat a www.nobiliakonyhastudio.com címen, és tekintse meg akciós konyhabútorainkat, kérdés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-1-950-2041-es telefonszámon, vagy írjon az info@nobiliakonyhastudio.hu e-mail címre!