Lakberendezési tippek: Egy kis eklektika

2018 febr 27. | Berendezés

Az otthont és a lakást azt különbözteti meg egymástól, hogy az otthon egy személyes tér, ahol nemcsak bútorok és lakástextilek, szobák és tárgyak találhatóak, de stílus és egyediség, harmónia és meghittség is. Ön is egy ilyen otthonra vágyik? Régóta tervezi a lakásfelújítást, hogy végre igazán olyan helyen élhessen, amit teljesen a magáénak érez és ahová szívesen tér haza? Az enteriőr tervezés és a lakberendezés könnyűnek látszik, de valójában nagyon összetett dolog, ha valóban jót akarunk kihozni belőle. Ott van mindjárt a stílus kérdése. Milyen stílusban készüljön a hálószoba vagy a nappali? Klasszikus vagy romantikus, vintage vagy inkább legyen egy kicsit eklektikus?

Az eklektika azért népszerű irányzat, mert több stílus keveredéséből születik, amit ha jó érzékkel állítunk össze, izgalmas dolgok jöhetnek létre. Ám ugyanígy könnyen el is lehet rontani és aránytalan, ízléstelen enteriőröket tervezni. Az eklektika segítségével karakteres, egyedi, a személyiségünkről árulkodó, csodás otthont alkothatunk, amihez viszont egy jól átgondolt koncepció kell, ellenkező esetben káoszba és kuszaságba fullad az egész. Az egyik nagy előnye, hogy szinte mindenféle színt, anyagot és mintát, valamint formát felhasználhatunk és vegyíthetjük őket, de csak óvatosan! A lakberendezés titka itt egy vezérfonal kiemelése, az összhatás megtalálása. Egy szín árnyalatai, egy visszatérő minta vagy anyag össze tudja fogni a romantikus, klasszikus vagy elegáns darabokat.

A www.yellowgroup.hu weboldalon megismerheti csapatunk tevékenységét, melynek keretein belül minden ügyfelünknek segítünk megtervezni és kialakítani a vágyott saját otthont. A belsőépítészeti tervezést magas szinten űzzük és igyekszünk minden projektünkből a maximumot kihozni. Ne várjon tovább, éljen végre saját otthonában, ami csakis az Ön egyéniségét tükrözi, barátságos és meghitt kuckó! Lépjen velünk kapcsolatba és kérjen árajánlatot! A +36-70-941-8001-es és a +36-30-931-9832es telefonszámok egyikén vagy az info@yellowgroup.hu e-mail címen megoszthatja velünk elképzeléseit, és egyeztethet velünk időpontot személyes találkozóhoz!