Miért fontos az igényes étkező bútor?

Otthonunk szépsége mindig relatív, de vannak olyan stílusok amelyek mindenki számára tökéletes összhangot árasztanak. Vannak akik a modernebb kialakítás, még mások a klasszikus stílus még egyesek a retró dizájnt díjazzák otthonaikban. Sokan inkább sötétebb színekben gondolkodnak, még másokat a világos vagy éppen a sokszínű enteriőr kápráztat el. Ezt a stílust pedig akár a konyhába vagy az étkezőbe is becsempészhetjük.

Az étkező helyiséget elsősorban az étkezőasztal és az étkezőszék teszi tökéletessé de más étkező bútorral is alakíthatjuk a helyiség stílusát. Ma már számtalan lehetőség közül válogathatunk, hiszen igen széles a választék az étkező bútor piacon. Egy egyszerű étkezőt is berendezhetünk műanyag székekkel, modern étkezőasztalokkal de választhatunk klasszikus változatokat is. Sokan a fémvázas kialakításokat vagy a bárszékeket kedvelik de a favázas, karos kialakítások is igen népszerűek. Persze a legtöbben a komplett étkező bútor készleteket választják, amelyekben az étkezőasztalhoz illő étkezőszékek is járnak.

Milyen tulajdonságok alapján hozzuk meg a döntést?

Az első és legfontosabb dolog, ha étkező bútort választunk, hogy a méretekkel legyünk tisztában. Nem mindegy, hogy mekkora hely áll a rendelkezésünkre. Vannak kisebb és nagyobb étkezőasztalok de vannak kihúzható változatok is. Lakásba érdemes kisebbeket, házba pedig nagyobbakat venni. Sokan válasszák a kihúzható változatot és pótszékekkel teszik bővíthetővé a helyek számát.

A szoba stílusa meghatározza általában az anyagot, a színt és a formákat is, ezért okosan kell döntenünk, hogy melyik mellett döntünk, nehogy pár év múlva megunjuk a választásunkat. Az étkező bútorok beszerzését hosszú távra tervezzük és ajánlatos gondolni a családunk bővülésére és a vendégek fogadására is a vásárláskor!

Gyönyörű étkező bútorokkal vár mindenkit a Bohémia Bútor Kft. honlapja a https://bohemiabutor.hu/ webcímen. Szolgáltatásaikról és termékeikről pedig további információt is megtudhatunk a 06 1 412 1174-es telefonszámon és az info@bohemiabutor.hu e-mail címen.

ugrás az oldal tetejére