Sarok garnitúra, a nappali dísze!

sarok garnitúrát bátran beállíthatja a nappaliba! Ne spóroljon a helyen, pihenjen kényelmesen az otthonában!

A nappali ülőgarnitúrája alapvető berendezés, ami minden otthonnak a jól ismert része. A kanapé lehet egy szerény, két személyes darab vagy egy komplett garnitúra fotellel, amin egy egész család kényelmesen elfér. Kijelenthetjük, hogy a sarok kanapé egy igazi családi ülőgarnitúra, ami hosszú távon nagyszerűen helyt áll.

sarok garnitúra nem olyan bútor, amit csak úgy be lehet tolni a sarokba, ahol majd csendben heverészik. Általában nagyon hangsúlyos bútordarabról van szó, ami képes uralni a nappalit, már csak a méreteinél fogva is. Egy sok személyes ülőgarnitúrának úgy kell kijelölni a helyet, hogy a főszerepet kapja, de a többi nappali berendezéssel is harmonizálni tudjon. Az sem ritka, hogy a kanapéhoz igazítja egy lakástulajdonos a teljes nappali berendezését. Egy szép krémszínű darab a hasonló pasztell színű kiegészítőkkel jól mutat, de lehet otthonos kockás vagy romantikus virágos mintájú is a sarok kanapé, amit kiegészítenek a hasonló árnyalatú vagy éppen az azzal kontrasztos színek.

sarok garnitúrából gyakran készülnek olyan modellek, amik ágyazhatóak, tehát rendelkeznek ágyneműtartóval és még plusz fekvőhelyet is tartalmaznak. Egy ilyen sarok kanapéból lesz az egyik legsokoldalúbb nappalii bútor. Az ágyazható ülőgarnitúra amellett, hogy komfortos ülőhelyet ad a mozizásokhoz, praktikus tároló is egyszerre, de ha úgy adódik, akkor pár mozdulattal vendégágyat lehet belőle varázsolni.

A Lederland Bőrbútor Áruházban a sarok garnitúrák, nappali ülőgarnitúrák óriási választékát találja. Válasszon méret, forma küllem, anyag vagy kialakítás alapján! Bármelyik modell mellett dönt, azt garantálni tudjuk, hogy az új sarok garnitúra be fogja váltani a reményeit és nagyon elégedett lesz vele hosszú távon.

A bútor webáruházunk honlapján minden elérhetőséget megtalál, amennyiben információkra van szüksége termékeinkről és a szolgáltatásainkról! A sarok garnitúrákról érdeklődjön a www.lederland.hu webcímen található elérhetőségeken: info@lederland.hu +36-23-530-454, +36-30-629-76-47.

ugrás az oldal tetejére