Sarok zuhanykabin: esztétikus megoldás bármekkora fürdőszobába

Szeretne praktikus és kényelmes fürdőszobát? Kis alapterület áll rendelkezésére, ezért nem könnyű a megfelelő zuhanyt beszerezni? Bármekkora helyiség berendezését tervezi, a sarok zuhanykabinnal elégedett lehet minden szempontból!

A lakás egyik leggyakrabban használt helyisége a fürdőszoba. A lakók nap, mint nap rendszeresen tartózkodnak itt. Ha Ön családi házat épít, tetszőlegesen meghatározhatja a fürdőszoba méretét, és a berendezési elemek elhelyezését. Ebben az esetben bármilyen kádat és zuhanyzót beépíthet.

A sarok zuhanykabin több szempontból közkedvelt, a kisebb és a nagyobb helyiségekben is jól mutat. Egy többtagú család esetében sokkal előnyösebb, mint a kád, kevesebb helyet foglal, és megóvja a fürdőt a víz kiáramlásától. Ha kis alapterületű a fürdőszoba, és nincs lehetőség kád elhelyezésére, akkor az egyetlen jó lehetőség a sarok zuhanykabin. Amennyiben felújítja a lakását, és a fürdő átalakítását is tervezi, akkor több szempontból célszerű egy új sarok zuhanykabint beépíteni. Ez a tisztálkodósarok különböző méretű és formájú lehet, így egyéni igényei szerint választhatja ki az ideális megoldást. Hatalmas kínálat várja az üzletekben, azonban sokkal inkább megéri egyedi sarok zuhanykabint készíttetni. Ön határozhatja meg, hogy milyen formájú legyen, és többféle ajtó közül választhat, amelyek átlátszóságot és nyithatóságot tekintve is eltérnek egymástól. Különböző változatok állnak a rendelkezésére, így megtalálhatja azt a típust, ami leginkább a kényelmét szolgálja.

Fontos, hogy szakemberekre bízza a sarok zuhanykabin beépítését, akik rövid idő alatt, szakszerűen látják el a feladatot. Ennek köszönhetően az eltervezett időn belül használhatja a fürdőszobáját.

Alakítson ki olyan fürdőt, ahol jól érzi magát a hét minden napján! Választhat az előre gyártott sarok zuhanykabinok közül, de kérhet előzetes felmérést is, amely alapján a szakemberek elkészítik Önnek az ideális terméket. Vegye igénybe cégünk, a FA-ÜVEG-SZABÓ Kft. szolgáltatását, amiről részletesen informálódhat a www.egyedizuhany.hu weboldalon! Keressen bennünket egyéni kérésével a 06-30-8649205-ös telefonszámon, vagy írjon üzenetet az info@egyedizuhany.hu e-mail címünkre!

ugrás az oldal tetejére