Tolóajtós gardróbszekrényekkel rengeteg helyet spórolhat!

Számtalan embernél jelent gondot a hely szűkössége, főleg a kisebb alapterületű lakásokban. Ilyenkor szinte minden centiméter számít, és ügyesen kell gazdálkodni a hellyel, ha rendezett körülmények között szeretnénk élni. Szerencsére vannak olyan praktikus megoldások, mint például a tolóajtós gardróbszekrény, ami nagy tárolókapacitással bír, ugyanakkor nem kell helyet hagynunk az ajtó nyitásához.

A tolóajtós gardróbszekrény például gond nélkül elfér egy szűkösebb hálószobában is, hiszen elég, ha éppen annyi helyet hagyunk előtte, hogy közlekedni lehessen. Belülről viszont jó nagy, rengeteg ruhát és más holmit tárolhatunk benne. Természetesen az ideális tolóajtós gardróbszekrény kiválasztásához érdemes több szempontot is figyelembe venni. Az első és legfontosabb a méret: mérjük le pontosan, hogy maximum mekkora hely áll rendelkezésünkre, de ne feledkezzünk meg a magasságról sem! Célszerű viszonylag nagy bútort választani, persze a lehetőségekhez mérten. Praktikus, ha a berendezésnek van akasztós és polcos része is, hogy mindenféle ruhát lehessen benne tárolni. Sok tolóajtós gardróbszekrény ajtaja tükrös, ez is előnyös tulajdonság lehet öltözködéskor, hiszen így rögtön le is tudjuk ellenőrizni a megjelenésünket.

Mint minden bútor esetében, úgy a tolóajtós gardróbszekrénynél is fontos, hogy a berendezés illeszkedjen a környezetébe, ne üssön el nagyon a meglévő berendezések stílusától. Érdemes inkább több időt rászánni a keresgélésre, hogy megtaláljuk a tökéletes darabot, ami minden szempontból megfelelő. Természetesen fontos az ár is, azonban nem szabad, hogy ez legyen az elsődleges. A tolóajtós gardróbszekrény nem egy-két hétig fog minket szolgálni, hanem évekig!

Amennyiben Ön is épp az ideális tolóajtós gardróbszekrény után kutat, látogasson el cégünk honlapjára, a www.bohemiabutor.hu weboldalra, ahol megtekintheti kínálatunkat! Ha kérdése van termékeinkkel kapcsolatban, bátran forduljon munkatársainkhoz a+36309197397-es telefonszámon vagy az info@bohemiabutor.hu e-mail címen!

ugrás az oldal tetejére