Tömörfa könyvespolcok stílusos nappalikhoz

2023 szept 6. | Berendezés

A fa mindig is népszerű alapanyaga volt a bútoroknak és ma is az. Nem vásárol zsákbamacskát az, aki igényesen ácsolt, válogatott fából tervezett bútordarabot állít a nappalijába.

A tömörfa a lehető legjobb választás, ha az új bútort a könyvek számára nem csak átmenetileg szeretné a nappalijában tudni. A tömörfa bútorokra nem süthető rá a divatosság bélyege, mert évtizedekre lehet velük tervezni. Emiatt is okosan kell kiválasztani azt, hogy a stílusában, színében, méretében mi jellemzi a bútort.

A tömörfa két fajta alapanyagból készülhet, puha és kemény fából.Az előbbit az örökzöld tűlevelűek képviselik, az utóbbi csoportba pedig a lomhullató fafajták tartoznak. Mivel a bútor minden eleme a kiválasztott fából készül, semmi egyéb kiegészítőből, a rögzítéseken kívül, a polc maga is kivételes tulajdonságokkal rendelkezik.

A valódi fa könyvespolcra pakolhat, ne féltse őket

Az a könyvespolc, ami minőségi fából készül és az anyaga csakis fa, rengeteg jó tulajdonsággal büszkélkedhet. Vegyük sorra a legfontosabbakat:

  • jó tartású, nagy teherbírású bútorról van szó, ez kell is a sok könyv, dísztárgy súlyához
  • javítható, felújítható a bútor, egy kis csiszolással, fényezéssel, akár festéssel vissza lehet adni a régi fényét vagy éppen megújítani azt a későbbiekben
  • minden, ami a fával jár, az a nappaliba költözik, ide tartozik például a fa csodás illata, mintája, színei és a tapintása is
  • jóval tovább szépek marad, mint a vékonyabb, gyengébb fa anyagú bútorok, repedezés, törés, eldeformálódás kizárva
  • garantáltan értékálló, ami bútorként az ingatlant stílusosabbá teszi, értéktárgyként pedig sokat ér
  • környezetbarát és egészségbarát választás, mesterséges vagy káros anyagok nélkül

A bútor áruházunk termékpalettáját a honlapunkon mutatjuk be. A weboldalunkat a www.sundybutor.hu webcímen találja, ha fa bútorainkra kíváncsi. A kollégánkat kérdezze a bútorokról, szállításról és egyéb részletekről a 06 20 25 17 808, 06 30 52 06 786 telefonszámokon vagy a sundybutor@gmail.com email címen!