Vékony, lebegő polcokat szeretne vásárolni?

A lakberendezők rengeteg aprósággal képesek feldobni akár egy átlagos lakást is, amelytől sokkal különlegesebbnek érződik az enteriőr. A fényekkel játszanak, a szöveteket választják meg úgy, hogy az összhatás harmonikusabb legyen, vagy vékony, lebegő polcokat szerelnek fel, amelyeknek nem látszik a felfüggesztése, ezáltal letisztultabb hatást érnek el.

vékony, lebegő polcok bárhová kerülhetnek a lakáson belül, mindenhol meg fogják állni a helyüket. Akár a fürdőszoba, akár a gyerekszoba falait is díszíthetik, és minden egyes szobában megteremtik azt a különleges atmoszférát, amely rájuk jellemző. A vékony, lebegő polcok jellegzetessége a láthatatlan felfüggesztés, amelynek köszönhetően úgy tűnik, mintha a polc egyenesen a falból nőtt volna ki. A teherbírásuk ebből kifolyólag valamivel kisebb, mint a hagyományos típusoké, de még így is képesek akár 10 kilogramm biztonságos megtartására is, azaz gyakorlatilag bármit tárolhatunk rajtuk.

vékony, lebegő polcok legnagyobb előnye azonban a változatosság: gyakorlatilag bárhová felszerelgetőek, és nem fognak elütni a környezetüktől, hiszen alig látszanak. A felületük többféle színben és mintával megvásárolható, tehát a többi bútorhoz is passzolni fognak. A skandináv, a minimalista, a modern, vagy éppen a klasszikus stílusban berendezett otthonokban is tökéletes választást jelentenek a vékony, lebegő polcok.

Cégünk, a Polc Bolt Kft. webáruházának kínálatában számos vékony, lebegő polc is megtalálható, amelyek a méretükben, illetve a színükben különböznek, a vastagságuk pedig csupán 25 milliméter. Az anyaguk tartós, furnéros forgácslap, ami kifogástalanul imitálja a hagyományos, tömör fából készített polcokat, az ára azonban jóval kedvezőbb, a csomagban pedig a rögzítéshez szükséges fali tüskék is megtalálhatóak. Keresse fel Ön is a www.polcbolt-online.hu címen megtalálható weboldalunkat, és tekintse meg termékeinket!

Ha felkeltették az érdeklődését a vékony, lebegő polcok, és kérdése lenne velük kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal a +36-96-42-88-88-as telefonszámunkon, vagy a polcbolt@polcbolt-online.hu e-mail címünkön!

ugrás az oldal tetejére