Dekoráció és lakberendezés Plantart növénytartókkal!

A városi dzsungelben mindannyiunknak igénye van arra, hogy beengedjük egy kicsit a természetet és zöldebbé tegyük a környezetünket. Beton falak, beton járdák között jól esik igazi, élő növényekkel körülvenni magunkat. A zöld vagy éppen virágzó növények képesek arra, hogy feldobják a belső tereket, egyúttal pedig oxigénnel dúsítják a levegőt is. Minden szempontból hasznosak és szerethetőek.

A növények a belső terekben úgy érvényesülnek igazán, ha dekoratív növénytartókba helyezzük őket. A Plantart által forgalmazott növénytartók mindenhol megállják a helyüket legyen szó iroda, otthon vagy közösségi terek, vendéglátó egységek stb. berendezéséről. Egy növény már önmagában is díszít, de egy mutatós kaspóban máris stílusosan és jobban kiegészíti a tér berendezését.

Aki azt szeretné, hogy a növényei többek legyenek, mint csupán növények és szeretne belőlük lakberendezési tárgyat, illetve dekorációt is csinálni, a növénytartókról ne feledkezzen meg.

A Plantart növénytartók között van kerámia, műanyag, fém, valamint természetes anyagból készült kaspó is. Az alapanyagok sokfélesége mellett a formák és színek tekintetében is hatalmas a választék.

Az egyik különlegességünk a lebegő növénytartó. Ez a kaspó nemcsak azt az illúziót kelti, mintha lebegne, hanem valóban a levegőben van. Ez nem csoda, hanem színtiszta tudomány. A lebegést a mágneses mező idézi elő, amit a talapzatba rejtett készülék generál. A skandináv dizájn szellemében készült növénytartó eredeti és látványos dísze minden térnek. Ha ilyen növénytartókkal rendezi be az irodát vagy az otthonát, garantáltan egyedi és exkluzív díszeket tudhat magáénak.

A www.plantart.hu weboldalon a Plantart cég termékeit ismerheti meg, többek között a növénytartókat is. Forduljon hozzánk bizalommal és rendelje meg a kedvenceit tőlünk! Bővebb információért lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon közzétett elérhetőségeink valamelyikén! Írjon nekünk az aruhaz@plantart.hu email címünkre vagy pedig hívjon minket a 36-23-511-720 telefonszámon!

ugrás az oldal tetejére