Dekorációs panelek a zöldbe vagy beltérre!

A saját kertjében, a verandáján nem szereti az ember, ha kíváncsi tekintetek kísérik minden mozdulatát. Önt is zavarja, hogy túlságosan nagy tere nyílik a nézelődésnek? A szomszédokkal nem szeretné megosztani a szabadidejét? Van megoldás erre a problémára is, méghozzá nagyon dekoratív megoldás! Az áruházunk dekorációs paneleket kínál azoknak, aki hatékony, de mégis esztétikus módon szeretnék elszeparálni a kert, az udvar, a terasz vagy a balkon egy részét.

dekorációs panelek úgy működnek, mint egy paraván, de annál jóval sokoldalúbbak. Mit tud egy dekorációs panel? Egyrészt nagyon jól mutat, vegyük mindjárt a Mosaic dekorációs paneleket, amik fémhatású alapanyagból készülnek. Mellettük ott vannak még a Decoration panelek is, amik kifejezetten időjárásálló anyagból készültek. A színek és anyagok szépsége mellett a dekorációs panelek kialakítása is szemet gyönyörködtető. A panelek ugyanis mintásak, stílusos rácsozással tervezték őket, némelyiket pedig növényi motívumokkal látták el. A dekorációs panelek diszkrét, mégis karakteres megjelenésükkel remekül megállják a helyüket kültéren és beltéren egyaránt. A Mosaic panelek mellé rendelhetők kiegészítők, míg a Decoration panel tartalmazza az összes, kihelyezéshez szükséges kiegészítőt.

www.greenberg.hu webcímen a Greenberg Bt. honlapja található. A cégünk több területen használható termékek forgalmazásával foglalkozik, de összefoglalóan a kert és az udvar gondozásához és dekorálásához használatos árukkal kereskedünk. Amennyiben Önnek is fontos a minőségi, stílusos és jól kihasználható kiegészítő a zöld területen, keressen minket bizalommal! A weboldalunkon szereplő elérhetőségeinken kérjen részletes felvilágosítást a dekorációs panelekről és egyéb kiegészítőkről! A kollégáinkat eléri a +36-20-22-72-527 telefonszámon vagy pedig az info@greenberg.hu email címen!

ugrás az oldal tetejére