Díszfákkal különlegessé és természetközelivé varázsolhatja kertjét!

A legtöbb ember szereti a természet közelségét otthonában is érezni, hiszen a virágok, fák látványa a testre és a lélekre is jótékony hatással van. Sokan igyekeznek minden kis talpalatnyi zöldfelületet megőrizni, amik rengeteget segítenek a nyári hőség mérséklésében, nem beszélve arról, hogy mennyi kis élőlénynek adnak otthont. Ha tehetjük, mindenképpen érdemes díszfákat is ültetni, hiszen a csodás látványon kívül is megannyi hasznuk van.

díszfák rengeteg szén- dioxidot és port kötnek meg, ezáltal tisztítják a levegőt, friss oxigént termelnek, de nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy árnyékot adnak. Alattuk hűsölve még a legnagyobb kánikula is elviselhető. A díszfákon a madarak is szívesen fészkelnek, ezért a környék gyorsan megtelik élettel, és kedvünkre élvezhetjük a madárcsicsergést. Természetesen ahogy minden növény, úgy a díszfák is igényelnek némi ápolást, ám a róluk való gondoskodás egyáltalán nem megterhelő, a legtöbb embernek még jól is esik ez a kis mozgás az egész napi munka után.

Faiskolánkban hatalmas kínálat áll az Ügyfelek rendelkezésére díszfákból. A teljesség igénye nélkül számtalan juhar, vadgesztenye, akác, nyír, gyertyán, galagonya, hárs, kőris és még rengeteg más fajta is megtalálható nálunk. A díszfa kiválasztásánál érdemes figyelembe venni, hogy az adott helyen milyenek a talaj- és fényviszonyok, illetve az egyes fajták vízigénye is eltérő. Vannak több ápolást igénylő típusok, míg másokkal szinte alig-alig kell foglalkozni. Faiskolánk életerős, egészséges növényeket kínál kedvező áron, így nálunk kiváló ár-érték arányban varázsolhatja kertjét igazán látványossá!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését a díszfák iránt, kínálatunk megtekintéséhez látogasson el honlapunkra, a www.tahi.hu weboldalra! Ha kérdése merült fel az egyes fajtákkal vagy a megrendeléssel kapcsolatban, esetleg segítségre van szüksége az ideális díszfa kiválasztásához, forduljon bizalommal munkatársainkhoz a 06 26 387 157-es telefonszámon vagy az info@tahi.hu e-mail címen!

ugrás az oldal tetejére