Egyedi koszorú készítés ajtódísznek vagy lakás dekornak!

Az egyedi koszorú készítés megrendelését tavaszi koszorúkhoz is ajánlom! Egy örök életű ajtódísz minden évben felhasználható!

Az ajtódíszek népszerű képviselője a koszorú. A koszorú gyakran a téli, ünnepi időszakban kerül ki a bejárati ajtókra, de ki mondta, hogy csak télen lehet dísszel ellátni az otthonunkat? Az egyedi koszorú készítésnek köszönhetően akár egész évben díszeleghet aj ajtón egy különleges dísz. Rendelje meg az egyedi koszorú készítést és anélkül teheti ki az új díszt a bejárati ajtóra, hogy saját magának kellene összeállítani azt! A koszorúk nem élő alapanyagokból készülnek, viszont a minőségi kiegészítőknek köszönhetően nagyon élethűek. Egy műzöldekkel készült koszorú éveken át lehet a lakás dísze, hiszen nem csak az ajtóra lehet kiakasztani. A tavaszi, nyári évszakokhoz nagyszerűen illik egy ilyen lakáskiegészítő.

Az egyedi koszorú készítést minden vásárlónak ajánlom, aki szeretne egy olyan koszorút, ami egyedi és nem találkozik vele mindenhol. Nincs szükség élő növények gyűjtésére, sem pedig arra, hogy órákat töltsön a koszorú összeállításával. A webshopban talál néhány példát arra, hogyan is néz ki egy ilyen dísz és milyen változatok készülnek belőle. A felhasznált műzöldek többfélék lehetnek, amik leveleket, ágakat, terméseket utánoznak nagyon élethűen. Egy elkészült koszorú átmérője körülbelül 33 cm. A műzöldből készült koszorúk eredeti kézműves termékek, ami tovább emeli a minőségüket. A koszorú lehet dús, tömött formájú vagy laza, bohém változat is, ahol venyige alapra kerül terméseket, leveleket, virágokat utánzó kiegészítő stílusos elrendezésben.

A www.selyemcsokor.com webcímen az egyedi koszorú készítésről tudhat meg többet az érdeklődő. Ezen a honlapon elérhető a Molnár Éva / Molinea Iparművészeti Stúdió Kft. webshopja is, ahol a már elkészült és megrendelhető termékekből talál kínálatot. Keressen bizalommal a megadott elérhetőségek egyikén, ha szeretne rendelni ajándékba vagy saját részre egyedi koszorú készítést! A 36-20-3-178-878 telefonszámon vagy az eveartdesign@gmail.com  email címen válaszolok a kérdésekre!

ugrás az oldal tetejére