Egyrészes vászonképek garzonokba

A garzonok rendkívül népszerűek, főleg fiatalok körében, hiszen az ilyen lakások tökéletesen alkalmasak arra, hogy bele lehessen kóstolni az önálló életbe, kis méretükből adódóan mégsem költséges a fenntartásuk. A garzonokat praktikus elrendezés és helytakarékos megoldások jellemzik, így gyakran vannak kihasználva a falfelületek is, ez azonban nem jelenti azt, hogy nem juthat hely az ízléses dekorációnak. A kisebb méretű, egyrészes vászonképek tökéletesen alkalmasak arra, hogy feldobják az üres falakat a garzonokban! Miért?

vászonkép rendelés sajátja, hogy az érdeklődőkre van bízva szinte minden részlet, így személyre szabható a dekoráció. A sokféle variációnak köszönhetően könnyedén ki lehet választani a vászonkép méretét, de akár tetszőleges szélesség és magasság megadására is van lehetőség, vagyis teljes mértékben a kiszemelt falfelületnek megfelelően lehet megtervezni a dekorációt. A garzonokban sokszor jelent problémát a zsúfoltság, ám mivel a vászonképek esetében természetesen arról is lehet dönteni, hogy milyen fotó öltsön új formát, így nem jelenthet gondot az ideális színvilág és minta, amivel ízlésessé lehet tenni a teret. Az egyrészes vászonképek éppen ideálisak kis terekbe, hiszen diszkrétek, de egy jól megválasztott fotóval mégis egyedi hangulatot teremtenek. A kisebb méretű vászonképek kifejezetten kedvező áron érhetőek el, melynek köszönhetően a dekoráció anyagi vonzata sem szabhat gátat annak, hogy az első saját otthonukat a magukénak érezhessék a lakók.

Felkeltette érdeklődésedet a vászonkép rendelés lehetősége, és szeretnéd megtudni, pontosan hol és hogyan kezdhetsz neki? Ismerkedj meg az Ötlet Szalon Kft. szolgáltatásaival, és tervezd meg saját dekorációdat velünk! Ha ellátogatsz www.vaszonkep.hu weboldalunkra, minden részletről tájékozódhatsz, és le is adhatod rendelésedet. Amennyiben kérdésed lenne, bátran lépj velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén! Munkatársaink rendelkezésedre állnak a +36-70-387-5747-es telefonszámon, valamint a vaszonkep@vaszonkep.hu e-mail címen!

ugrás az oldal tetejére