Fesztivál képek másképpen

2017 aug 30. | Dekoráció

Az ember életében rendszeresen történnek fontos, vidám, emlékezetes, megható események, amik falra, vászonképre kívánkoznak! Egész évben van rá alkalom, hogy forduljon egyet a kocka, elnyerjünk egy állást, előre lépjünk az életünkben, elutazzunk egy régóta vágyott helyre vagy csupán találkozzunk egy rég nem látott baráttal, rokonnal, ismerőssel.

A nyár valahogy ebből a szempontból sokkal inkább olyan időszaknak tűnik, ami csak úgy hemzseg az ilyen lehetőségektől. Vakáció, nyaralás idején bármi megtörténhet! Egy fülledt hétköznap délutánon, egy csillagokkal teleszórt nyári éjszakán, a nagyi gyümölcsösében, az utcán sétálva, vagy akár egy fesztiválon kalandozva.

A fesztiválok nem csak a fiatalabb korosztály kiemelt nyári programjai közé tartoznak, az idősebbek is szeretnek kilátogatni ezekre a zenei és kulturális eseményekre. Egy-egy ilyen közös program alkalmával nem ritka, hogy életre szóló képek születnek! Bolondos, jól eltalált beállítások, spontán, kacagós, felszabadult, őrült fényképek, vagy éppen felejthetetlenül romantikus pillanatok, amiket nem szokás a fiók mélyére vagy a telefon memóriájába süllyeszteni és veszni hagyni, hanem vászonképre kell nyomtatni!

A vászonképre nyomtatott, fesztiválokon készült fényképek aztán új minőségben, fali díszként kelhetnek új életre, amikből vidám dekoráció, vagy éppen tökéletes ajándék születhet!

Az Ötlet Szalon Kft. weboldala, a www.vaszonkepszalon.hu egy olyan csapat ötletéből született, akik szívvel-lélekkel művelik a vászonkép készítést. Az élményekből kiragadott fontos pillanatokból fényképek, a képekből pedig falra akasztható emlékek lesznek. Mi ebben segítünk azoknak, akik megkeresnek minket! Weboldalunkon megismerkedhet a munkáinkkal, ihletet meríthet a vászonképekhez és leadhatja rendelését is! Ha kérdése, vagy észrevétele lenne, az info@vaszonkepszalon.hu e-mail címen vagy a 06-70-387-5747-es telefonszámon készséggel válaszolunk!

Ne feledje, a fesztiválok legjobb pillanatainak vászonképen a helye!