Függönykarnisok: Lakásból otthont!

2018 júl 30. | Dekoráció

Egy lakás csak lakás egészen addig, amíg azt nem érezzük benne, hogy jó érzés ott lenni, hogy szívesen töltjük ott a szabad időnket. Ahhoz, hogy ezt elérjük, ügyelni kell arra, hogy mivel és  hogyan rendezzük be a helyiségeket. Egy apró, jelentéktelennek gondolt részlet is sokat számíthat.

A függönyök felszerelése egészen megváltoztatja egy szoba képét. Azok a helyiségek, ahol nincsen függöny, egészen lakatlannak, elhagyatottnak tűnnek. Olyan, mintha csak átmenetileg lenne bennük valaki. Ezek a lakások nem tűnnek barátságosnak, melegnek, hívogatónak. Amint azonban függöny kerül az ablakra, gyarapodik a lakástextilek száma, máris megváltozik a helyzet. A függönyökkel praktikus árnyékolók és stílusos lakástextilek is kerülnek az ablakokra, amik gondoskodnak arról, hogy minden helyiség megváltozzon.

A függönyök felszereléséhez szükség van egy-két kiegészítőre, amik nélkül a művelet nem lenne olyan egyszerű, az eredmény pedig annyira stabil. Szükség lesz függönykarnisokra, falitartókra és igény szerint karikákra, záróvégekre, csipeszekre is.

Cégünk kínálatában, a www.polcbolt-online.hu weboldalon mindezeket a kellékeket megtalálja. Döntsön és válasszon, állítsa össze otthona stílusa és saját ízlése alapján az ablakai öltözékét. Függönykarnisokra mindenképpen szüksége lesz, és ehhez ajánlott összeválogatni a kiegészítőket, hogy tökéletes legyen az összhang. Ha a természetes megjelenést részesíti előnyben, akkor válassza a valódi fából esztergált függönykarnisokat! Az általunk kínált karnisok között talál olyat, ami szimpla és olyat is, ami dupla kialakítással készült, mennyezetre vagy falra erősíthető típusokat is. Csodás színekben kínáljuk függönykarnisainkat, olyan természetes fa árnyalatokban, mint a natúr, a sötétbarna vagy pedig a cseresznye.

Ha szeretné otthonát barátságosabbá tenni természetes, fából készült függönykarnisokkal, ne habozzon, és rendeljen webáruházunkból! Kérdéseit felteheti nekünk a polcbolt@polcbolt-online.hu e-mail címen vagy a 96/42-88-88-as telefonszámon!