Gyertya alapanyagok házi gyertya készítéshez

Gyertya alapanyagok egy helyen, kézműves termékekhez! A színes, illatos, különböző nagyságú és formájú gyertyáknál kevés, népszerűbb lakberendezési tárgy van. A gyertyákat mindenki szereti, hiszen annyi féle kapható belőlük, de ha mégsem találna valaki kedvére valót, akár el is készítheti a saját gyertyáját otthon.

A gyertya készítéshez nincs szükség különösebben sok kézügyességre és a gyertya alapanyagok is olcsón beszerezhetőek. A háztartásban fellelhető, hétköznapi eszközökkel rövid idő alatt, egyszerűen lehet ilyen dísztárgyat készíteni. Egy használaton kívüli, duplafalú lábas, fakanál, tűzhely kell hozzá, na és a megfelelő mennyiségű gyertya alapanyag. 

gyertya alapanyagokat online is meg tudja vásárolni, ha a webáruházunk termék kínálatából válogatja össze a hozzávalókat. Amire szüksége lesz, az maga a méhviasz, ami a gyertya alapját adja, ezen kívül a kanóc is kell, ami a gyertya égését biztosítja, végül tartó doboz és ha színekre vágyik, akkor a gyertya színezőről se feledkezzen meg!

Az olvasztott viaszhoz hozzá keverjük a színezőt, majd a tartóba öntjük, de óvatosan, hiszen forró. A kanócot a tartóban kell a gyertyába helyezni, úgy, hogy a vége csak pár centire lógjon túl a gyertya tetején. Ezután már csak meg kell várni, hogy a viasz lehűljön és megszilárduljon. Amíg teljesen el nem készül, ne nyúljunk hozzá, mert sérülést okozhat és ujjlenyomatos lesz a gyertya.

gyertya alapanyagokból paraffint, méhviaszt és szójaviaszt is választhatunk. Utóbbi kettő természetes anyag, nincs benne semmilyen vegyi adalék, ami égés közben esetleg irritációt okozhat. A méhviaszt csak akkor válasszuk, ha natúr gyertyát szeretnénk, mert nem lehet színezni. Aki szeretné, a megfelelő kiegészítőkkel illatosíthatja is a gyertyáját.

A www.pipereporta.hu címen a Pipere Porta Bt. által forgalmazott alapanyagok és egyéb termékek széles választéka áll rendelkezésére a vásárlóknak. Készítsen otthonában kézműves terméket és kapcsolódjon ki kreatív hobbi tevékenységekkel! A gyertya alapanyagokról, termékeinkről további információkat osztunk meg a +36 20 565 72 65 telefonszámon és a pipereporta@ gmail.com email címen.

ugrás az oldal tetejére