Különleges karácsonyi dekorációk: Öltöztessük ünneplőbe otthonunkat!

2017 okt 13. | Dekoráció

Lassan végtér az ősz, és egyre jobban közeledik a karácsony, melyre érdemes már most felkészülnünk! Könnyen eshetünk abban a hibába, hogy csak tehernek érezzük az ünnepeket, hiszen hajlamosak vagyunk minden teendőt az utolsó pillanatra hagyni. Idén legyen másképp, és hangolódjunk lassan a karácsonyra, tervezzük meg az ajándékokat, az ünnepi menüt és szerezzünk be néhány új kelléket a karácsonyi dekorációhoz! Íme, néhány praktikus és látványos ötlet!

  • Ajtódíszek: Már a bejárat hirdetheti az ünnep közeledtét, ha választunk egy csinos ajtódíszt vagy koszorút. Napjainkban hódít a vintage stílus, mely remek kiegészítőket tartogat számunkra ezen a téren is, például egy kötött hatású, szív formájú dekoráció képében.
  • Mágnesek és matricák: Ezek a kellékek otthonunk bármely pontján remekül mutatnak, gyorsan és egyszerűen kihelyezhetőek, majd ugyanilyen könnyen eltávolíthatóak. Koszorú, csillagok vagy mini karácsonyfa? Minden megvalósítható!
  • Mécsestartók, gyertyatartók: Elmaradhatatlan lakásdíszek, melyekkel igazán meghitt hangulatot teremthetünk az ajándékozáshoz éppúgy, mint az ünnepi vacsorához. Számos különféle kialakításban beszerezhetőek a szánkóstól az angyalosig.
  • Műhó: Manapság ritkán számíthatunk arra, hogy fehér karácsonyunk lesz, de ennek a praktikus dekorelemnek és néhány különleges sablonnak köszönhetően néhány pillanat alatt otthonunkba varázsolhatjuk a szikrázó hó látványát!

Meghoztuk a kedvét a válogatáshoz? Keresse fel bátran a www.mindenkiaruhaza.hu weboldalunkat, ahol minden kelléket megtalálhat, amivel ünneplőbe öltöztetheti otthonát! Fedezze fel karácsonyi dekorációink széles kínálatát, vagy merítsen ötleteket az ajándékokhoz, és rendeljen bátran már most! Termékeinket érintő kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal a +36-30-395-2264-es telefonszámon vagy a rendeles@mindenkiaruhaza.hu e-mail címünkön, munkatársaink szívesen segítenek Önnek!

Ne feledje, otthona hangulata meghatározza az Ön kedvét is – karácsonyi dekorációra fel!