Nincs ünnepi hangulat karácsonyi öntapadós dekorcímke nélkül

Közeleg a karácsony, tele ünnepi hangulattal. Az ajándékok beszerzése mellett a dekorációra is gondolni kell. Karácsonyi öntapadós dekorcímke rendelhető.

Az ünnepek különleges hangulattal töltik meg a december napjait, meghitt és szeretettel teli atmoszférát varázsolva az otthonokba. Ezt a hangulatot az ünnepi dekorációval könnyen megteremteni és fokozni is lehet. A piros, zöld, arany és ezüst színekben pompázó díszeket olyan apróságokkal is ki lehet egészíteni, mint amilyen a változatos formában készülő, karácsonyi öntapadós dekorcímke.

A karácsonyi dekorációs matricák apró, szemet gyönyörködtető színfoltjai lesznek bármelyik otthonnak, de kerülhetnek akár ünnepi kirakatba, fel lehet velük dobni egy iroda, közösségi tér karácsonyi díszítését is. A csomagolásról se feledkezzünk meg, mert a matricák egy egyszerűbb ajándék csomagolást is díszesebbé tesznek.

A matricákból több fajtát érdemes rendelni, mert a különböző motívumokat vegyítve valódi, ünnepi csendéletek születhetnek. Dekorálja az ünnepi képeslapokat, levélpapírokat, ragasszon feldíszített fát az egyszínű csomagolópapírra, tegye csillogóbbá az ajándékokat! Akinek nincs kézügyessége, annak jó ötlet ilyen kis matricákkal kiegészíteni az ajándékkísérő kártyákat is.

A díszítésnek nem kell megállnia a papírnál, mert a karácsonyi öntapadós dekorcímkék kiválóan tapadnak szinte bármilyen felületre. Az ablakok üvegén, a tükrökön is helyet kaphatnak, ajtóra, falra, díszdobozokra, karácsonyfa díszekre is ragaszthat belőlük. Az ünnepek végével el lehet távolítani a matricákat egyes felületekről.

A www.micro-trend.hu webcímen elérhető webáruházunkban színes kínálattal találja magát szembe a vásárló. Mi a karácsonyi dekorációra is gondoltunk, szerezze be Ön is még időben a szükséges kellékeket és kölcsönözzön meghitt, ünnepi színekben pompázó dekorációt az otthonának, az ajándékainak vagy a munkasaroknak! A tájékoztatásunkat igényelje a weboldalon szereplő elérhetőségeken, a 06-1-369-06-22 telefonszámon vagy az info@micro.trend.hu email címen!

ugrás az oldal tetejére