Vászonkép Valentin napra? Igen!

2018 jan 25. | Dekoráció

Az utóbbi években hazánkban is egyre nagyobb teret nyer a Valentin nap. Az érzelmek kifejezésére kiváló ötlet egy-egy apró meglepetés, mely akkor éri el célját, ha személyre szabott, szívhez szóló ajándékot választunk párunknak. A klasszikus csokoládéval vagy virággal nehéz mellélőni, ám inkább csak kiegészítésképpen érdemes ilyen meglepetést választani, hiszen valljuk be, nehezen nevezhetőek egyedi ötletnek. Mit válasszunk helyettük? Vászonkép készítést!

Ki ne őrizne a telefonján vagy számítógépén szinte megszámlálhatatlan mennyiségű fotót? Az ünnepek, nyaralások, családi és baráti összejövetelek mind remek lehetőséget nyújtanak, hogy közös fényképeket készítsünk kedvesünkkel. Miért ne használhatnánk fel a megörökített pillanatokat? Bögrére, pólóra vagy kispárnára kerüljön a kép? A sokféle, már-már elcsépelt megoldás közül kiemelkedik a vászonkép, mely a legtöbb lehetőséget tartogató ötlet. A vászonkép Valentin napra kifejezetten sokszínű megoldásként szolgálhat! Választhatunk egyetlen meghitt vagy éppen vicces emléket, de akár többrészes vászonképet is készíttethetünk, vagy összeállíthatunk egy egyedi kompozíciót. Bárhogy is döntünk, különleges meglepetéssel ajándékozhatjuk meg párunkat, hiszen a mulandó desszert és virág helyett olyat adhatunk, ami az otthon fénypontja lehet, ami mindig mosoly csal a megajándékozott arcára.

Szeretne Ön is Valentin napra vászonképet ajándékozni? A végeredménynek csak a fantázia szabhat határt! Válassza ki a fényképet, akár többet is, tervezze meg a méretet, illetve elrendezést, ha több képből álló megoldást szeretne, adja le nekünk megrendelését, végül zsebelje be az ajándékért járó szerelmes pillantásokat kedvesétől! Látogasson el www.vaszonkapszalon.hu weboldalunkra, és ismerje meg a részleteket! Felmerülő kérdéseivel keressen minket bátran elérhetőségeink egyikén, írjon nekünk az info@vaszonkepszalon.hu e-mail címre vagy hívjon minket a +36-70-387-5747-es telefonszámon!

Vászonkép Valentin napra – egy csipetnyi kreativitás és rengeteg szeretet!