Salgó polc otthonra? Miért is ne?

2022 aug 25. | Egyéb

Ha tárolás, akkor Salgó polc, és erre már nem kell többé a raktárak sajátjaként tekinteni! A kifejezetten háztartási célra tervezett változatokkal az otthonokba is beköltözhet az a sokoldalúság és megbízhatóság, amit csak a Salgó tud megadni a felhasználóknak.

Önnek is ismerős az a helyzet, hogy hiába van egy koncepció a fejében, mégsem tudja rendezetten és átláthatóan tárolni a holmijait? Ahhoz, hogy mindennek meglegyen a maga helye, nem elegendő egy jól kidolgozott rendszer, a megfelelő berendezésekre is szükség van. Bár a Salgó polcrendszer alapvetően raktárakat hivatott kiszolgálni, valójában számtalan előnye a háztartásokban is érvényesülni tud. Igaz, hogy a kamrában vagy a garázsban nem kell akkora terheléssel számolni, mint egy raktárban, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne szükség egy okos megoldásra a tároláshoz.

Ha belegondol, hogy egy átlagos raktárban mekkora a belmagasság, talán nehezen tudja elképzelni, hogy a Salgó polc az Ön otthonában is helyet kaphat. A Mini termékcsalád azonban pontosan erre a célra lett kifejlesztve, a többféle méretben kapható polcok egy szempillantás alatt megoldják a tárolási problémát a háztartásokban. Ezek a Salgó polcok éppen olyan megbízhatóak, mint eredeti változataik, a horganyzott kivitelnek köszönhetően egy rendkívül strapabíró szerkezettel gazdagodhat az Ön otthona is. A polcokat egyszerű összeszerelni, karbantartási igényük szinte nulla, cserébe viszont hosszú távon lehet számítani rájuk, mindezekre pedig egyetlen olyan berendezés sem képes, ami csak háztartási céllal készül.

Salgó polcrendszer az Ön otthonából sem hiányozhat, ha professzionális tárolási megoldásra vágyik. Rendelje meg és variálja kedve szerint a polcokat, cégünk, a Vasszer Raktártechnika Kft. minden segítséget megad ehhez! Kattintson a www.vasszer.eu weboldalra, ahol pontosan tájékozódhat az elérhető méretekről és minden egyéb paraméterről! Ha kérdése lenne a Salgó polcok kapcsán, várjuk megkeresését a +36-32-512-600-as telefonszámon vagy a vasszer@vasszer.hu e-mail címen!