Biztosítsa a vízelvezetést és a falak védelmét ablakpárkányokkal!

2018 szept 3. | Építés

Ingatlan építése, vagy felújítása a feladata? Netán nyílászárókat cserél, és még nincsenek ablakpárkányok? Ha szeretné magát a kellemetlenségektől megóvni, akkor elengedhetetlen az ablakpárkányok beépítése, mert ezek szolgálnak a víz elvezetésére. Nélkülük hamar beázhat a fal, és komolyabb nehézségekkel kell majd szembenéznie.

Az ablakok szinte elképzelhetetlenek ablakpárkányok nélkül. Nélkülözhetetlen szerepet töltenek be, hiszen a ház falán kívül ezek vezetik el a lefolyó esővizet. A külső ablakpárkányok időjárásálló anyagból készülnek, míg a belsők esztétikailag egészítik ki nyílászáróinkat. Lehetőségünk van méretre szabott ablakpárkányok beszerzésére. Ha ezt a módot választjuk, kiemelt figyelmet igényelnek a magasított oldalzáró idomok. Fontos, hogy elegendő időt szánjunk a megfelelő anyagú és méretű ablakpárkány megrendelésére, majd a szakszerű, pontos kivitelezésre.

Díjmentesen méretre vágott ablakpárkányokkal állunk rendelkezésére a Fény Őr Kft. webáruházában. Műanyag és alumínium ablakpárkányok egyaránt megtalálhatóak kínálatunkban. Kültéri és beltéri ablakpárkányok igénye esetén egyaránt kiváló minőségű termékeket kínálunk. Nem szükséges nagy összegeket kifizetnie, ha meg tudja oldani az egyes elemek felszerelését, beépítését. Egy-egy tartozék hiánya esetén sem kell teljes szetteket vásárolnia. Praktikus és megbízható módon láthatja el teendőit, ha a mi segítségünket kéri. Részletes szerelési útmutatót adunk, így gond nélkül teljesítheti a munkálatokat. Bővebb információért látogasson el a www.redonydiszkont.hu címen megtalálható internetes oldalunkra!

Gondoljon időben a csapadék megfelelő elvezetésére! Kímélje meg épülete falát a beázástól! Oldja meg az ablakpárkányok beépítését egyszerűen, akár saját kezűleg is! Kérdéseire szívesen válaszolunk, ha felveszi velünk a kapcsolatot. Hívjon bennünket a 06-29-952-904-es telefonszámunkon, vagy küldjön nekünk üzenetet az info@redonydiszkont.hu e-mail címünkre!