Építse fel lépcsőjét gyorsan és biztonságosan tartós műkővel!

2017 júl 28. | Építés

Bejárati lépcsője kivitelezését tervezi, de még nem tudja, pontosan milyen alapanyagot válasszon a megvalósításhoz? Érdemes több szempontot figyelembe vennie, hiszen otthonának ez a része mindenki által rendszeresen használatos lesz. Ha időtálló és biztonságos megoldást szeretne, kiváló ötlet lehet a műkő felhasználásával történő műkő lépcső készítése.

Bejáratunk kialakítása alkalmával több kérdés is felmerül bennünk, hiszen nem csak a bejárati ajtó típusának kiválasztása vár ránk, hanem más teendők is. Ha magasan található az ajtó, oda mindenképp lépcsőn tudunk feljutni, ezért nélkülözhetetlenek a minden szempontból jól megtervezett lépcsőfokok. Tanácsos gondolnunk a csúszásmentességre, a praktikusságra és az esztétikai megjelenésre is. Műkővel mindezeknek kivétel nélkül eleget tehetünk! Sőt, előnyeiként említhetjük még a kopásállóságot, a fagyállóságot és az egyszerű formálhatóságot. Tapasztalt szakemberekre bízva a feladatot biztos, hogy elégedettek lehetünk a végeredménnyel.

Csúszásmentes és tartós műkő lépcső készítés céljából készséggel állnak rendelkezésére cégünk, a Dór Kőfaragó és Kőrestauráló Kft. munkatársai. Az esztétikailag is kiváló műkőt választhatja eredeti természetes kinézettel, de lehetősége van más színben is megrendelni, amit hozzáadott adalékanyagokkal egyszerűen megvalósítunk. Amennyiben más megvalósításra váró tervei is vannak, kőfaragó szakértőink örömmel vállalják kérése teljesítését. Tájékozódjon szolgáltatásainkról, és az általunk felhasznált eszközökről a www.dorkft.gportal.hu weboldalunkon!

Határozza meg saját elképzelése szerint bejárati lépcsője stílusát! Válassza ki az Önnek leginkább tetsző színeket, és igényelje ennek megfelelően, időtálló műköveket alkalmazva! Kivitelezés céljából, valamint kőfaragót érintő kérdései esetén bátran vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén! Hívjon minket a 06-20-912-3031–es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a dorkft@gmail.com e-mail címünkre!