Fix tetőtéri ablak – Fény és biztonság a tetőtérben

Szeretné az ingatlanában rendelkezésre álló teret minél jobban kihasználni? Tetőtér kialakítására vagy felújítására készül? A fényviszonyok megteremtése az egyik legfontosabb feladat, amit kiválóan megoldhat fix tetőtéri ablak beszerelésével! Kérje profi szakemberek segítségét, akik garanciát vállalnak a munkájukra!

Ha lehetőség van egy ingatlan tetőterének beépítésére, érdemes ezt kihasználni. Értékes lakótérhez juthat, többféle helyiséget berendezhet, vagy tárolásra is használhatja a rendelkezésre álló teret. A kialakítható szobák nagysága mellett lényeges az is, hogy mennyire, és hogyan lehet a világosságot biztosítani. Fontos az előírásokkal tisztában lenni, ugyanis szabályok határozzák meg, hogy az épület minimum mekkora felületén van szükség nyílászárók beépítésére. A tető síkjából kiemelkedő függőleges ablaksíkú szerkezettel növelheti az alapterületet, és választhat tetősíkba besüllyesztett megoldást is. Sok esetben kiváló ötlet fix tetőtéri ablak mellett dönteni. Egyéni igényei szerint rendelheti meg a megfelelő méretű fix tetőtéri ablakot. Többféle üvegezéssel, és más-más formájú termékeket kínálnak a szakemberek, amelyek között Ön is megtalálhatja az ideális fix tetőtéri ablakot.

Tegye világossá a tetőteret, és tartsa fenn az ingatlanát költséghatékonyan! Biztosítsa a fény bejutását korszerű nyílászárókkal! Annak érdekében, hogy egyszerűen tudja a feladatot megoldani, készséggel állunk a rendelkezésére. Cégünk, a BAU-LUXUS Kft. színvonalas szolgáltatást nyújt, többféle ablak közül választhatja ki az Ön számára megfelelőt. Több éves tapasztalattal vállaljuk a fix tetőtéri ablak szakszerű beszerelését. Amennyiben szeretne árnyékolókat is elhelyezni, szintén érdemes hozzánk fordulni. Tudjon meg többet a szolgáltatásunkról a www.tetoablakbeepites.hu weboldalon, és jelezze nekünk egyéni igényeit! Hívja a 06-20-3146148-as telefonszámunkat, vagy érdeklődjön fix tetőtéri ablakainkkal, és egyéb termékeinkkel kapcsolatban a bau.luxus@t-online.hu e-mail címünkön!

ugrás az oldal tetejére