Kerti gép bérléssel saját pázsitot tud gondozni

2023 jún 2. | Építés

Gyönyörű gyepet tervez idén a kertbe? Béreljen kerti gépet és füvesítsen, teremtsen zöld környezetet az otthona köré!

A ropogósan friss, zöld, illatos gyep gyönyörű éke egy ingatlannak. A kertet és a házat is megszépíti egy szépen gondozott pázsit, ami igényes és egyszerűen jó ránézni. Nem véletlenül látható kevés, igazán mutatós gyep, ugyanis meglehetősen nagy munka az ápolása és a fenntartása.

Egy kis szigetnyi harsogó zöld pázsitot azonban megéri gondozni, mert a hálás fűszálak tavasztól őszig megszépítik a kertben eltöltött pihenést és festői hátteret nyújtanak a kerti partikhoz. A gyep kialakításához, a fűmagok elültetéséhez is kerti szerszámok kellenek, ahogyan a pázsit gondozásához is.

Amire szüksége van, azt bérelheti is

Nem kell minden kerti eszközzel rendelkeznie, hiszen elegendő, ha csupán bérli azokat. A bérelt eszközökkel annyit munkálkodhat a gyep ültetésén és ápolásán, amennyi ideig kell. A rotációskapa bérléssel a legelején érdemes tervezni. A rotakapa fellazítja a földet, miközben el tudja tüntetni a gyomokat és előkészíti a talajt a fűmagok elvetéséhez. A használatával megspórolható az ásással, kapálással töltött idő és energia is. A fűhenger is praktikus a föld tömörítéséhez és vetés után a talaj egyengetéséhez, a magok behengerléséhez.

A kivirult gyep frissességét meg lehet őrizni az elhalt fűszálak, növények eltávolításával. A gyepszellőztető pontosan erre való, ami a késeivel a talajból eltünteti az elhalt növényi részeket, ezután több tápanyaghoz, vízhez jut a pázsit. A sövényvágó bérlés is jól jön, ha a takaros pázsithoz szeretné igazítani a kertet és formás, gondozott növényzetet fenntartani.

A kerti munkát jelentősen meg tudja könnyíteni, ha van kéznél eszköz és gép is, amikor szükség van rá. Ezeknek a termékeknek a megvásárlását el tudja kerülni, ha csak időszakosan van szüksége rájuk. Béreljen kerti gépeket kedvező áron és spóroljon a vásárláson egyszerűen! A bérlésről további tájékoztatást tudunk nyújtani az egyik elérhetőségünkön, a 06 1 403 3213, 06 30 21 19 976 telefonszámokon vagy az info@glokar.net email címen.