Maximális védelem stílusos biztonsági ajtóval

2017 aug 22. | Építés

Hatékony megoldást keres a betolakodók távol tartására, de emellett a stílusos megjelenésre is hangsúlyt fektetne? Megbízható védelmet jelenthet, ha a bejáratot biztonsági ajtóval védi, amit különféle korszerű lehetőségekkel tehet egyedivé. Annak érdekében, hogy erős, ugyanakkor esztétikus nyílászáró tulajdonosa lehessen, fontos, hogy hozzáértő szakemberekre bízza a gyártást és beépítést.

A leggyakrabban használt nyílászáró mindegyikünk házában a bejárati ajtó, ami több szempontból is fontos szerepet tölt be. Érdemes alaposan megfontolni, melyik darab mellett döntünk, hiszen az időtállóság, a védelmet biztosító jellemzők és az esztétikus külső is mérvadó. Többféle anyagtípus közül kérhetjük azt, ami számunkra a legmegfelelőbb. Amennyiben előnyben részesítjük a természetes hatást, és egyedi formát szeretnénk nyílászárónknak, fából érdemes legyártatnunk azt. A biztonsági ajtó esetében lehetőségünk van az acél nyílászárót exkluzív faborítással készíttetni, így a stílusos kivitelezés mellett maximális biztonságban is érezhetjük magunkat.

Cégünk teljes körű megoldást nyújt a biztonsági ajtó gyártását és beépítését illetően. Acéllemezzel megerősített kilinccsel, beépített csengővel és retesszel, erős merevítéssel, egyéni elképzeléseinek megfelelő kialakítással biztosítjuk, hogy biztonsági ajtóink hosszú távon, megbízhatóan védik otthonát és értékeit. Rövid határidővel végezzük színvonalas munkánkat a Baliner Bt. munkatársaiként! Olvasson részletesen a tőlünk megrendelhető nyílászárókról, és az általunk kínált szolgáltatásokról a www.baliner.hu internetes oldalunkon!

Alkalmazzon masszív ajtószerkezetet otthona bejárataként! Tartsa távol az idegeneket megbízható, speciális kialakítású, ugyanakkor stílusos ajtó tulajdonosaként! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és készíttesse el igényei szerinti biztonsági ajtaját! Bátran keressen minket a 06-70-433-6348-as telefonszámunkon, vagy küldjön nekünk üzenetet az info@baliner.hu e-mail címünkre!