Miért ne feledkezzen meg a környezetvédelmi engedélyeztetésről?

2017 okt 30. | Építés

Épületbontásra, egyéb földmunkákra, építőipari gépek használatára kerül sor hamarosan? Már megszerezte az engedélyek nagy részét, de néhány még hátra van? Nem szabad megfeledkeznie a környezetvédelmi engedélyeztetésről sem, ugyanis számos szempontnak szükséges megfelelnie, és jobb, ha mindezekről előre információt szerez. A környezeti hatások nagy jelentőséggel bírnak, ezért fontos, hogy az előírások miatt, valamint a környezet kímélése érdekében is helyesen cselekedjen!

Rengeteg tevékenységet érint az egységes környezethasználati engedélyhez való kötöttség, ezért nagyon fontos, hogy munkálataink megkezdése előtt részletesen informálódjunk, majd az előírásokat betartva, a környezetvédelmi engedélyeztetés birtokában végezzük feladatainkat. Amennyiben vizekbe történő beavatkozás is várható, igazolnunk szükséges, hogy minden feltétel teljesül a vízgyűjtő-gazdálkodás szabályainak megfelelően. Ha bármilyen követelményt érintő eltérést észlelünk, kötelező tájékoztatnunk 8 órán belül a környezetvédelmi hatóságot. Szennyező anyagok többféle típusával találkozhatunk, amelyek attól függően kerülnek a levegőbe, vízbe, vagy a talajba, hogy pontosan milyen berendezéseket használva, mely munkafolyamatokat végezzük. Célszerű előre tájékozódnunk ezek kibocsátási határértékeiről, ugyanis a jogszabályba foglaltak szerint ügyelnünk kell a megengedett mérték betartására.

Szakértői tanácsadás igénye esetén és a környezetvédelmi engedélyeztetéssel kapcsolatos tudnivalók, valamint ennek teljesítése érdekében a Gép-Partner Kft. készséggel áll rendelkezésére. Akár épületbontásra kerül sor, akár építkezés során nélkülözhetetlen földmunka elvégzésére, ahol építőipari gépek használata szükséges, a segítségére leszünk. Támogatást nyújtunk abban, hogy tökéletesen eligazodjon a környezetvédelmi engedélyeztetés követelményei terén. A határidők pontos betartásával, az Ön érdekeit szem előtt tartva végezzük munkánkat. Szerezzen bővebb információt tevékenységünkkel kapcsolatban a www.geppartner.hu weboldalunkon!

Tegyen eleget minden környezetvédelemmel kapcsolatos előírásnak! A megfelelő ügyviteli folyamat és a szabályok teljesítése céljából kérje segítségünket! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-49-817-982-es telefonszámunkon, vagy küldjön üzenetet az info@geppartner.hu e-mail címünkre!