A laminált padló használatával járó előnyök

Amikor elérkezik a lakásfelújítás ideje, gyakran okoz fejtörést a tulajdonosoknak az ideális padlóburkolat kiválasztása. Ma már rengeteg különféle lehetőség áll rendelkezésre, ezért érdemes a klasszikus megoldásokon felül is tájékozódni. Az elmúlt években igen nagy népszerűségnek örvend a laminált padló, ami nem véletlen, hiszen ez a padlóburkolat tökéletesen eleget tesz a modern kor igényeinek. Milyen érvek szólnak mellette, és hol lehet leginkább kamatoztatni előnyeit?

•    Sokan döntenek úgy, hogy egy-egy karakteres lakberendezési stílus mentén rendezik be otthonukat. Ehhez a padlónak is igazodnia kell a tökéletes összhang érdekében, ám a laminált padló változatos kínálatban érhető el, így nincs olyan irányzat, amihez ne lehetne tökéletesen passzoló színt és mintázatot találni.
•    Alátétek használatával a laminált padló remek hangszigetelő, és akkor is jó választás, ha fontos szempont a lépészaj csökkentés. Nem kopog és nyikorog, így kifejezetten ajánlott olyan otthonokba, ahol problémát jelent egymás napi ritmusához alkalmazkodni, hiszen nem kell lábujjhegyen lépkedni, ha valaki már alszik.
•    A laminált padló nem igényel különösebb karbantartást, emellett rendkívül egyszerűen tisztán tartható. Felülete taszítja a port, ami nem csak a takarítást teszi egyszerűvé, hanem egyben azt is jelenti, hogy azok is bátran választhatnak ilyen padlóburkolatot, akik allergiával küzdenek.
•    Sokáig megőrzi kiváló tulajdonságait, nem szárad és nem repedezik, így jó döntés azoknak, akik hosszú távra terveznek. Esztétikai értékéből sem veszít az évek múlásával a laminált padló, hiszen az erős napfény nem okoz kárt benne, nem kell elszíneződéssel és fakulással számolni.
•    Végül, de nem utolsó sorban fontos megemlíteni, hogy a laminált padló egyszerűen lerakható, hiszen a klikkes rendszernek köszönhetően az elemek könnyedén egymáshoz illeszthetőek. A burkolás nem igényel hozzáértést, vagyis a szakember munkadíját is meg lehet spórolni, ami jó hír azoknak, akik költséghatékony megoldásokat keresnek a felújítás során.

Felkeltette érdeklődését a laminált padló, és szeretné tudni, hol vásárolhat kedvező feltételekkel? Az Ilovszky Tüzép termékpalettáján ez is helyet kapott, nézzen körül a www.ilovszkytuzep.hu weboldalon, és ismerkedjen meg ajánlatainkkal! Kérdéseit várjuk a +36-68-412-368-as telefonszámon és az ilovszky@ilovszkytuzep.hu e-mail címen!

ugrás az oldal tetejére