A parketta előnyeiről

2021 nov 8. | Felújítási tippek

Napjainkban, mint szinte mindenből, padlóburkolatból is hatalmas választék áll rendelkezésünkre. Padlószőnyeg, laminált padló, járólap, parketta – hogy csak néhány példát említsünk. Sokan vannak, akik ragaszkodnak a számukra jól bevált megoldásokhoz, míg mások szeretnek időnként változtatni az otthonukon. Kétségtelen, hogy minden padlótípusnak megvannak a maga előnyei és hátrányai, ezért nem feltétlenül éri meg egynél leragadni. Az alábbiakban a világszerte népszerű parkettákat mutatjuk be részletesebben.

parketta az egyik olyan padlóburkolat, ami valószínűleg sosem megy ki a divatból. Sokan szeretik, hiszen melegséget áraszt, a helyiségeket egy csapásra otthonossá varázsolja. Kellemes rajta a járás még mezítláb is, hiszen tömör fából van, ami jól tartja a hőt, nem hűl át nagyon. Az alapanyagnak köszönhetően a parketta természetközelivé varázsolja otthonát. Ebből fakad a másik nagy előnye is, amiért annyian kedvelik: a parketta teljesen egyedi, utánozhatatlan, hiszen a mintázatát a fa eredeti erezete adja. A burkolat rendkívül tartós, strapabíró, egy magas minőségű parketta akár többször is újra csiszolható, így mindig egyenletes színű, szép felületű lehet. Egy kis odafigyeléssel akár hosszú évtizedekig is gyönyörű burkolata lesz a helyiségnek. Fontos, hogy kevésbé érzékeny az aljzat egyenetlenségeire, mint például a laminált padló.

parketta előnyeihez nem fér kétség. Tény, hogy nem tartozik a legolcsóbb burkolatok közé, azonban aki mégis mellette dönt, azt ezért kárpótolja majd a strapabírósága és a szépsége! A lerakását érdemes szakemberre bízni, még ha így picit drágább is lesz, de a tartósságban nagy szerepet játszik a szakszerű lerakás.

Cégünk, az Aqua Maf Kft., széles választékot biztosít a padlóburkolatokból és kedvező parketta árakkal várja vásárlóit. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, ne habozzon, termékeink megtekintéséhez látogasson el honlapunkra, a www.aquamaf.hu weboldalra! Ha további kérdése merült fel kínálatunkkal vagy a vásárlás menetével kapcsolatban, forduljon bizalommal munkatársainkhoz a +36-1-291-8672-es telefonszámon vagy az aquamaf@gmail.com e-mail címen!