Corian konyhapult: gondoskodunk az álomkonyháról!

Hamarosan birtokba veheti új otthonát, de a tökéletes konyhapultot még nem találta meg, ami a legjobban illeszkedik ingatlana stílusához? Fontos Önnek is a tökéletes megjelenés? Segítünk! Ne keresgéljen tovább, mondjon igent Ön is a Corian konyhapultra!

Pontosan tudjuk: a konyha – több háztartásban – az a tér, ahol a lakók a legtöbb idejüket töltik, így mindenképpen roppant fontos, hogy minden berendezés, kiegészítő kiválasztására kellő hangsúlyt helyezzünk!

Forduljon bizalommal Ön is a Solymosi Team szakembereihez, és válassza a Corian konyhapultot, ha mutatós, praktikus és időtálló megoldás érdekli! Néhány pontban összegyűjtöttük a Corian konyhapult legfőbb előnyeit:

– modern, letisztult megjelenés,
– széles színskála,
– könnyen tisztítható,
– vízálló,
– ellenáll a vegyi anyagoknak,
– egyediség: egyéni igényre szabható.

Úgy tervezi, hogy új otthonában Ön is sok időt tölt majd a konyhában? Szeret sütni, főzni, ezért a design mellett fontos,  hogy a konyhapult az állandó használat mellett bírja a mindennapi strapát is? A Corian konyhapultban ilyen szempontból sem csalódhat majd! Mire gondolunk? Az általunk kínált konyhapulton egyáltalán nem látszódnak meg a sérülések, karcolások. Szeretné kényelmesen elférni az új konyhapulton? Ahogy említettük, a Corian konyhapult egyénre szabható, mindez azt jelenti, hogy a méreteket az Ön igényei / kérései szerint alakítjuk ki. Ha minket választ, többé nem kell attól tartania, hogy nem fér el a konyhapulton!

Meggyőztük, és szeretne Ön is a Corian konyhapult mellett dönteni? Ne hezitáljon tovább! Kérjük, látogasson el weboldalunkra, a www.solymositeam.hu-n, minden fontos további információt megtalálhat a Corian konyhapultról! Kíváncsi a teljes szolgáltatásunkra? Szeretne ajánlatot kérni? Keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén! Megkeresését bizalommal várjuk a +3630-914-5747-es telefonszámon vagy írjon e-mailt a solymi@t-online.hu címre, kollégáink készséggel állnak minden kérdésében az Ön rendelkezésére! Legyen Ön a következő elégedett megbízónk!

ugrás az oldal tetejére