Festékek, amikkel a falfestés szinte gyerekjáték!

2021 dec 22. | Felújítási tippek

Festékek beltéri használatra, amikkel praktikusan és biztonságosan lehet dolgozni! Válogasson kiváló minőségű termékeink közül, és varázsolja újjá otthonát a szivárvány bármely színével!

Otthonunk az a hely, ahol biztonságban érezhetjük magunkat, és ahol mindig elbújhatunk a világ elől, ha úgy tartja kedvünk. Természetes, hogy szeretnénk megőrizni jó állapotát, ám a mindennapi használat a legnagyobb óvatosság mellett is nyomot hagy, ez pedig a falakon tud igazán szembetűnő lenni. Nem véletlen hát, hogy a legtöbb ember néhány évente átfesti a falakat, hiszen így szinte újjászülethetnek a helyiségek. A falfestés ráadásul nem is feltétlenül igényli szakember segítségét, egy kis előzetes tájékozódással és a megfelelő felszerelés, illetve festékek beszerzésével máris bele lehet vágni.

A jó festékek könnyen kenhetőek és tartósak, legalábbis ezek a legfontosabb tulajdonságok azok közül, amiket érzékelünk. Ám fontos tudni, hogy a vásárlásnál az egészségre is figyelni kell, hiszen bár nem érezzük, belélegezzük azokat a káros anyagokat, amik a festékek összetevői között megbújnak. Amit mindenképpen ajánlott elkerülni, az a hozzáadott formaldehid, és szerencsére ma már vannak olyan festékek, amik nem tartalmazzák ezt az összetevőt, ezeket tehát bátran használhatjuk. Természetesen fontos szempont a szín, azonban ez csupán egyéni ízléstől és az elérni kívánt hatástól függ, így nincs jó vagy rossz választás. A mennyiséget illetően viszont érdemes figyelni, mégpedig arra, hogy az adott termék mekkora felületre elég, illetve hány rétegben ajánlott használni.

Ha úgy érzi, hogy elérkezett a falfestés ideje, és szeretne a legkiválóbb festékek közül válogatni, nézzen körül az Ilovszky Tüzép Kft. kínálatában! Nálunk Poli-Farbe Platinum egyrétegű beltéri falfesték közül választhatja ki az Önnek megfelelő kiszerelést és színt. Ezek a festékek nem csak elnyerték néhány éve a Magyar Termék Nagydíjat, hanem emellett ráadásul hozzáadott formaldehidtől mentesek is, így minden szempontból csak nyerhet velük.

Nézzen körül a www.ilovszkytuzep.hu weboldalon, a termékekkel kapcsolatban felmerülő kérdéseit pedig tegye fel bátran a +36-68-412-368-as telefonszámon vagy az ilovszky@ilovszkytuzep.hu e-mail címen!