Komplett lakásfelújítás stílusos burkolati elemekkel

2017 aug 23. | Felújítási tippek

Megunta a jelenlegi kialakítást otthonában, vagy felújításra szorul a régi burkolat? Érdemes egy időben elvégeznie a korszerűsítő munkálatokat, és profi szakemberekre bíznia a feladatok elvégzését, így a burkolást is. Komplett épületburkolást vállaló, felkészült szolgáltatót választva gyors, precíz és színvonalas munkára számíthat!

Családi ház és kisebb lakás tulajdonosaként is eljön az idő, amikor nem halogathatjuk tovább a felújítást. A nappali és a konyha burkolását célszerű a bútorok színéhez igazodva, stílusosan megválasztanunk, a fürdőszoba burkolását pedig tanácsos a különféle szerelvények elhelyezéséhez rendelve végeznünk. Emellett a terasz burkolásáról sem szabad megfeledkeznünk, hiszen az elöregedett kültéri burkolat az épület állapotára is befolyással lehet. Az épületburkolás minden munkafolyamata precizitást, hozzáértést, megbízható alapanyagokat és technikát igényel, ezért egyáltalán nem mindegy, melyik szolgáltató burkolóira bízzuk.

A Burkolás Express ingyenes helyszíni felméréssel, korrekt árakkal, színvonalas kivitelezéssel vállalja a burkolási munkálatok elvégzését! Elsősorban Budapesten és környékén, de igénye esetén az ország más területein is készséggel állunk rendelkezésére. Képzett és gyakorlott burkolókkal, korszerű technológiával teljesítjük a ránk bízott feladatokat. Ha szükséges, az anyagbeszerzésnél is számíthat segítségünkre. Nappali, konyha, fürdőszoba burkolása esetén egyaránt megbízhat minket, sőt terasza burkolását is gond nélkül teljesítjük! Tekintse meg referenciáinkat, és informálódjon bővebben tevékenységünkről a www.burkoloexpress.eu weboldalunkon!

Valósítsa meg elképzeléseit színvonalas eredménnyel a lehető legrövidebb idő alatt! Bízzon meg bennünket a lakásfelújítás során felmerülő burkolási munkálatok színvonalas kivitelezésével! Kérje egyéni ajánlatunkat a honlapunkon található árajánlat menüpont alatt, vagy keressen minket a 06-30-677-4492-es telefonszámunkon, illetve az info@burkoloexpress.eu e-mail címünkön!