Márványpadló felújítás, ahogy a profik csinálják

Olyan ingatlant vásárolt, amiben régi márványpadló kapott helyet, és nem tudja, hogyan lehetne visszanyerni a felület eredeti szépségét? Ugyan kényes felületről van szó, de a jó hír, hogy ma már léteznek olyan eljárások, melyekkel újszerűvé lehet varázsolni a márványt. Mutatjuk, milyen módszereket vetnek be a profik a márványpadló felújítás alkalmával!

Amilyen egyedülálló látványt tud nyújtani a szépen karbantartott márványpadló, annyira lehangolóvá válik, ha elhanyagolják. Ennek ellenére nem meglepő, ha épp ez fogta meg az ingatlanban, ám amit fontos tudnia, hogy házi praktikákkal lehetetlen elérni, hogy a felület ismét kifogástalan állapotban tündököljön. Az igazán régi márványpadló felújítása egy több lépcsős folyamat, ami csak a megfelelő szakmai jártassággal valósítható meg úgy, hogy az valóban szép legyen.

A munka a kitört részek, repedések javításával kezdődik, a régen lerakott márványpadlón ugyanis szinte biztosan akadnak kisebb-nagyobb sérülések. Ezt követően el kell távolítani a hagyományos fugát, az így keletkező hézagokat pedig műgyantával kell kitölteni, ez tehát lényegében újrafugázást jelent. Ha mindez megvan, az egész felületet egy síkba kell csiszolni, hogy a legkisebb egyenlőtlenségek is eltűnjenek, végül pedig fényesre kell polírozni a padlót.

A márványpadló felújítása precíz munkát kíván, hiszen akkor, ha maradnak hézagok és karcok, az azokban megülő szennyeződések rövid időn belül újra el fogják csúfítani a felületet. A profi munka eredménye viszont az, hogy a padló nem csak gyönyörűen fog csillogni, hanem a tisztítása is egyszerűbbé válik, rendszeres karbantartással pedig még nagyon sokáig szép állapotban lehet tartani.

Ha úgy döntött, hogy nem kísérletezik, hanem mindjárt az elején szakértőkre bízza a feladatot, forduljon cégünkhöz, a Hunplastic Kft.-hez! A márványpadló felújítás részletes leírását megtalálja a www.burkolatpolir.hu weboldalon, ahol azt is megtudhatja, milyen extrákkal lehet még jobb eredményt elérni. Ajánlatot szeretne kérni? Hívja a +36-70-326-3267-es telefonszámot vagy írjon üzenetet az info@burkolatpolir.hu e-mail címre!

ugrás az oldal tetejére