Miért érdemes a műpadlót választani?

Műpadlót manapság már számos helyen használnak, és nem csak az ipari létesítményekre, vagy a tornatermekre kell gondolni, hanem akár az otthonokra is. Szerencsére szép lassan eltűnik az emlékezetünkből a hetvenes-nyolcvanas évek linóleumpadlója, és újra divatossá válik a PVC, vagy akár a műgyanta padlóburkolat.

A modern műpadlók már más technológiával készülnek, mint a klasszikus linóleum, ráadásul olyan változatok is léteznek már, amik bírják a kiemelkedően nagy igénybevételt is, így akár közületek számára is alkalmasak. Közös tulajdonságuk a magas kopásállóság, amire szükség is van, hiszen versenyezniük kell az olyan, szinte elnyűhetetlen burkolattípusokkal, mint a kerámia padlólap, vagy a parketta. Sajnos azt a keménységet nem sikerült elérni, azonban a valamivel alacsonyabb élettartamot kompenzálja az ár, és még így is hosszú évekig, sőt, bizonyos esetekben akár egy évtizedig is megőrzik kiváló állapotukat!

Mivel egy háztartásban nincs szükség a túlságosan magas kopásállóságra, ezért nem csak ipari és közületi, hanem lakossági műpadló burkolatok is készülnek. A minőség ettől még nem romlik, csupán a kopóréteg vastagsága kisebb, de ennek előnye a még alacsonyabb ár, az élettartam pedig ugyanannyi.

További előny, hogy a műpadlón nincsenek rések és hézagok, ezért kevésbé gyűjti a koszt, mint egy parketta, vagy padlólap-burkolat, és ezáltal a fertőtlenítése is könnyebb. Ez különösen fontos az élelmiszeripari vállalkozások esetében, de egy gyerekszoba, konyha, vagy fürdőszoba is könnyebben tisztán tartható így.

Ha sikerült meggyőznünk, és műpadlóval burkoltatná le otthonát, vagy irodáját, akkor válassza cégünket, a Pannonlife Kft.-t! Többféle megoldással is foglalkozunk a műpadló témakörében, amikről bővebb információt a www.pvcpadlok.hu címen elérhető weboldalunkon találhat! Ha kérdése merülne fel a termékekkel, szolgáltatásainkkal, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, akkor kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-1-466-4657-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk üzenetet a pannonlife@gmail.com e-mail címünkre!

ugrás az oldal tetejére