Nádtető javítás – Gondoskodjon a megfelelő szigetelésről, és az esztétikus megjelenésről!

2020 ápr 29. | Felújítási tippek

Már nincs jó állapotban a régi épülete nádteteje? Szeretne biztonságos ingatlant, és továbbra is fontos a költséghatékony fenntartás? A nádtető javításával eleget tehet az igényeinek, több szempontból megéri a felújítás!

A nád természetes, jó hőszigetelő anyag, ami egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Leginkább a vízpartok közelében döntenek úgy az emberek, hogy náddal fedik az ingatlanukat, főként a vendéglátóhely tulajdonosok. Különlegesebb, szebb megjelenést kölcsönözhet Ön is a náddal fedett épülettel, mint ha a megszokott építőanyagokat használja fel a tetőfedés során. Ha pedig már van ilyen ingatlana, és szükség van a nádtető javítására, megéri ezt a feladatot megoldani.

A nád környezetbarát anyag, ami taszítja a vizet, és kiváló hőszigetelő képességgel rendelkezik. Erősített tetőszerkezet nélkül felhasználható, így költséghatékony megoldást nyújt. Tetőtér esetén elégedett lehet a hangszigeteléssel, és vihar, szélsőséges időjárási viszontagságok esetén sem kell a nagy károk miatt aggódnia. Eső- és fagyálló, páraáteresztő tulajdonsága miatt a nád nagyszerű tetőfedő anyag.

nádtető javításával megőrizheti a hagyományokat, és gondoskodhat az épület esztétikus látványáról. Fontos, hogy tapasztalattal rendelkező szakemberekre bízza a nádtető javítását, akik már több alkalommal végeztek ilyen munkát. Néhány tévhittel ellentétben a mai korszerű technológiának köszönhetően már hosszú időre tervezhet. A nádtető javítás árát érdemes megfizetni, hiszen ezt követően több éven keresztül elégedett lehet a tartósságával, sőt az energiamegtakarítás visszahozza a teljes beruházás összegét!

Akár nádtető javítására van szükség, akár most döntött úgy, hogy nádtetővel szeretné fedni az épületét, készséggel állunk a rendelkezésére! Nádtető javítással, készítéssel, és tetőszerkezet építéssel foglalkozó csapatunk a felső nádréteg eltávolításával, majd új réteg pótlásával oldja meg a nádtető javítását. Szükség esetén sor kerül a gerinc szegésre, és a tömörítésre is.

Tudjon meg többet a tevékenységünkről a www.nadteto-straatag.com weboldalon, és vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-70-5210738-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a trimexen@gmail.com e-mail címünkre!