Öntapadós falburkoló panelekkel az álomotthonért!

Az öntapadós falburkoló panelek felhelyezése szinte gyerekjáték, az eredmény mégis tartós, ellenálló, ráadásul különleges látványvilágot teremt. Ismerkedjen meg a falburkolás új dimenziójával Ön is!

Mindannyian láttunk már ízléses otthonokról készített fotókat lakberendezési magazinokban és internetes fórumokon, ám a hatás, amit egy ilyen kép kivált, általában kettős. Egyfelől lenyűgöz, amit látunk, másfelől egyből felmerül bennünk, hogy vajon mennyi munka állhat mögötte, és ez utóbbi gondolat rendszerint segít is elhessegetni, hogy magunk is belevágjunk egy hasonló projektbe. Hogy a fotókon látható lakások kialakításába mennyi időt és energiát fektettek a tulajdonosok, sosem derül ki, viszont ha utánajárunk a lehetőségeknek, találhatunk olyat, amivel magunk is megteremthetjük az álomotthont. Az öntapadós falburkoló panelek tökéletesen példázzák, hogy nem kell lemondanunk az exkluzív látványról akkor sem, ha nem szeretnénk hosszan elhúzódó, körülményes felújításba kezdeni!

Ha az öntapadós falburkoló paneleket választjuk, mindössze annyi a dolgunk, hogy előkészítjük a falfelületet, majd a méretre vágott panelekről lehúzzuk a hordozópapírt, és a helyükre illesztjük azokat. A használatot tekintve olyan, mintha csak matricákat ragasztanánk a falra, mégis színvonalas, sőt, kifejezetten tartós megoldást nyújtanak az öntapadós falburkoló panelek. A panelek vízállóak és a magasabb hőmérséklettel szemben is ellenállóak, így bátran használhatjuk őket fürdőszobában vagy konyhában is, vagyis azokban a kritikus helyiségekben, ahova nem könnyű megfelelő falburkolatot találni. Az öntapadós falburkoló panelek mindezek ellenére megjelenésükkel hódítanak igazán, segítségükkel egyedivé varázsolhatjuk az enteriőrt és legmerészebb elképzeléseinket is életre kelthetjük.

Szeretné Ön is próbára tenni az öntapadós falburkoló paneleket? Böngésszen bátran a www.falburkolat-shop.hu weboldalon, ahol cégünk, a BIO FLAME, s.r.o. termékeit találja! Kínálatunk garantáltan nem okoz csalódást, termékeink pedig segítenek újjá varázsolni otthonát, csupán annyi a dolga, hogy leadja rendelését, ami pár kattintásból áll. Ha kérdése lenne, szívesen segítünk, lépjen velünk kapcsolatba a +36-30-785-7070-es telefonszámon vagy az info@falburkolat-shop.hu e-mail címen!

ugrás az oldal tetejére