Óvja meg épülete állapotát a tartószerkezet megerősítésével!

Építkezés előtt áll, és szeretne mindent megtenni annak érdekében, hogy később ne adódjon problémája? Netán nehézségekkel küzd, ugyanis észlelte az épületsüllyedés jeleit? Számos ok vezethet a kellemetlenségek kialakulásához, de hatékonyan tehet az épület állapotának megóvásáért és az épületsüllyedés megállításáért a tartószerkezet megerősítésével.

Sok esetben van szükség a tervezési és kivitelezési hibák javítására, valamint a teherbírás növelésére. Elkerülhetnénk ezeket a munkálatokat, ha körültekintően, gondosan oldanánk meg az építkezést. A tartószerkezet megerősítése lehetővé teszi, hogy megszüntessük, vagy megelőzzük a problémákat. Tehermentesíthetjük a régi szerkezet egyes részeit, sőt, akár a teljes szerkezetet is. A falon látható átlós irányú repedések épületsüllyedésre utalnak, ám hatékonyan tehetünk ez ellen, ha a tartószerkezet megerősítése mellett döntünk.

Megbízható, tartós megoldást nyújtunk az épületsüllyedés megállítására és a tartószerkezet megerősítésére. Cégünk, a Mérnök Angyal Kft. korszerű és hatékony módszereket alkalmaz. Elmozdult, vagy tönkrement szerkezetek, megváltozott terhelési állapotok esetén, valamint új épületek alapozása alkalmával egyaránt felkészülten nyújtunk segítséget. Ingyenes konzultációt követően adunk árajánlatot cölöpözésre. Tisztában vagyunk azzal, mennyire fontos a költséghatékony, ugyanakkor időtálló megoldás, így ennek megfelelően végezzük munkánkat. Tudjon meg többet cégünk tevékenységéről a www.angyalhazak.hu címen megtalálható internetes oldalunkon!

Éljen kényelmesen, komfortos és biztonságos ingatlanban! Már az építkezés kezdetén akadályozza meg a későbbi kellemetlenségek kialakulását, fennálló probléma esetén pedig tegyen minél hamarabb az épületsüllyedés megállításáért cölöpözéssel! A tartószerkezet megerősítésének igénye esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-370-1601-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az angyalgyorgy@angyalhazak.hu e-mail címünkre!

ugrás az oldal tetejére