Szúnyogháló szereléssel csak az jut be, amit beenged

2023 szept 6. | Felújítási tippek

A szúnyogháló szerelést csak nyugodtan bízza ránk. A háló rögzítésével a hétköznapjai megváltoznak, mert sokkal nyugodtabbak lesznek, mint előtte.

A szúnyogháló megléte nem függ a helyszíntől

Nem számít, hogy valaki városban vagy zöldebb környezetben él, a nyugalmát zavaró tényezőkkel meg kell küzdenie. Az egyik forrást a rovarok jelentik, amik a betondzsungelekben is ott zümmögnek, köröznek, másznak és kitartóan rohamozzák a szobákat.

Különösen azokban az ingatlanokban jelent bosszantó és mindennapos problémát a rovarok jelenléte, ahol az átlagosnál több van. A földszintes lakások, a kertkapcsolatos ingatlanok, a családi házak például ilyenek. Egy-egy rovarinvázió idején napi szinten szabadulhatnak be a szobákba hangyák, szúnyogok, erdei csótányok, poloskák. Elege van abból, hogy választania kell a szellőztetés és a rovarmentes otthon között? Csak sötétben mer ablakot nyitni, de még úgy is érik kellemetlen meglepetések? Szeretné megóvni gyermekei nyugalmát? Ne húzza tovább az időt, mert a rovarhálóval minden problémának véget vethet!

Rovarok és egyebek ellen is véd a háló

Talán nem mindenki gondol arra, hogy nem csak az élőlények jelentenek bosszúságot vagy kellemetlenséget. A szúnyoghálók ablakra vagy ajtóra rögzítésével szintén meg lehet akadályozni a levegőben szálló, növényi vagy állati eredetű részek bejutását is. A sokaknak allergiás reakciót jelentő nyárfa termése, madár tollak, állati szőr, virágok és levelek az ablakon kívül maradnak a szúnyoghálónak köszönhetően.

Ne hagyja a nyílászáróit szabadon, amivel támadási felületet nyújt az otthona ellen! A rovarokat nagyon egyszerűen ki tudja zárni a lakásból, házból, csak új rovarhálóra van szükség. A szúnyogháló és annak beszerelése is egy helyen megrendelhető. Látogasson el a www.mpredony.hu webcímen működő honlapunkra, ahol mindenre kiterjedő információkat talál! A szolgáltatásaink megrendeléséről kérjen tájékoztatást a 06 70 389 69 80  telefonszámon vagy írjon nekünk az mpredony@gmail.com email címen üzenetet!