Térburkoló sablonokkal a kívánt formába öntheti a járdát!

A térkövezés korszerű, esztétikus, környezetbarát, személyre szabható, nem jár zajjal és törmelékkel, sérülésmentesen, elemenként javítható, biztonságos, tartós és a talaj levegőzését is megoldja.

Ám nem olcsó eljárás. És az sem biztos, hogy a választott cég mintái megfelelnek az igényeinek!

Ilyenkor gondolhat egyedi térburkoló sablonok megvásárlására is! Mert már ilyet is lehet! Ha Önnek “kis farönk” mintás térkő tetszene a kerti ösvényen, a járólaphoz “gerendavég” minta sima szegéllyel, míg a kocsibeállóban a “deszkás” járólapot tudná elképzelni, a Szabó Sablon műanyag térburkoló sablonjai rendelkezésére állnak!

Ízelítő a kínálatból:

– Szegély és lefolyó térburkoló sablonok több méretben, sima vagy íves szegéllyel, mélyösszefolyóval vagy méteres szegéllyel kiegészítve.

– Járólap térburkoló sablonok gerendavég, rombusz, szirom, téglás, görög, deszkás, mederlap, famintás, rázókő, rusztikus stb. mintákkal.

– Térkő sablonok díszhere, pikkely, csont, hullám, kirakó, orient, méhsejt stb. mintákkal.

– Belenyomós járdalap sablonok, melyekkel a legkönnyebb és leggyorsabb házilag is, mutatós járdalapokat kiönteni.

Térburkoló sablonokkal kis befektetéssel látványos és tartós térkő rendszereket alkothat jó minőségben, egyedi formában, egyszerűen és gyorsan, főleg, ha megfogadja a következő gyártói tanácsokat:

– Lágyabb betont használjon műanyag térburkoló sablonjainkhoz!

– Száradásig tartsa a sablonban a formát!

– Öntés előtt vékonyan olajozza ki a sablont!

– A kész terméket néhány napig ne pakolja egymásra!

Ezzel a technikával térkövei méret és formatartóak és egységes színűek lesznek, akár a 100. öntés után is!

A Szabó Sablon kínálatában nemcsak térburkoláshoz, hanem kertépítéshez és lábazatburkoláshoz is talál nagy választékban sablonokat, nagyrészt műanyagból, műgyantából, alumíniumból, gumiból. Egyedi és sorozatgyártásban is tudunk segíteni, ha felkeres minket elérhetőségeinken, a +36/20-3992-407-es vagy a +36/20-9470-607-es telefonszámok egyikén, vagy a szabosablon@gmail.com e-mail címen! Minden, ami formába önthető itt: www.keritessablon.hu

ugrás az oldal tetejére