Újítsa fel fürdőszobáját életviteléhez igazítva!

2017 okt 31. | Felújítási tippek

Jelentős mértékben elhasználódott a fürdőszoba, és emiatt felújítást tervez? Esetleg csak megunta az eddigi környezetet, és mindenképp újdonságra vágyik? Lehetősége van fürdőszobáját a saját elképzelései szerint, stílusos kellékekkel, egyedi berendezési elemekkel berendezni. Ennek céljából érdemes olyan szolgáltatót keresnie, akik a zuhanykabin beépítésében, és minden más feladat megoldásában is felkészülten segítik Önt!

Mindennapjaink során az egyik legtöbbször használt helyiség a fürdőszoba, ahol egyáltalán nem mindegy, hogy milyen körülmények között tevékenykedünk. Sokan kényelmetlenül érezzük magunkat, nincs elegendő helyünk, vagy legszívesebben lecserélnénk a berendezést. Nem érdemes halogatnunk a változtatást, hiszen fürdőszobánk felújításával kényelmesebbé és komfortosabbá tehetjük mindennapi életünket. Kis alapterület esetén is kiválóan berendezhetjük fürdőnket, ha praktikus módszereket alkalmazunk, és szakemberek segítségét kérjük. Amennyiben nem használjuk a fürdőkádat, vagy szeretnénk mellette zuhany kabint is, ezen is változtathatunk. Nem szabad megfeledkeznünk a burkolás anyagairól, színeiről sem, amelyeket szintén egyéni ízlésünk alapján rendelhetünk meg. Célszerű profikra bíznunk fürdőszobánk teljes átalakítását.

Bármekkora zuhanykabin akár dekorüveggel együtt történő összeállítását vállaljuk, és készséggel állunk rendelkezésére fürdőszobája átalakítása, vagy új helyiség kialakítása ügyében egyaránt. A zuhanykabin beépítését korszerű technikával, megbízható eszközökkel végezzük. Egyedi zuhany kivitelezése során hangsúlyt fektetünk a helytakarékosságra, az ajtók nyitási módjára és irányára, valamint az üveg vastagságára, színére, és más tulajdonságaira is. Akár komplett felújításról, akár csak néhány eszköze cseréjéről van szó, nálunk megbízható szakembereket, magas minőségű termékeket találhat. Szerezzen bővebb információt a RIKKER Kft. tevékenységéről a www.rikker.hu internetes oldalunkon!

Teljen örömmel minden alkalommal a fürdőszobában töltött idő! Elképzelései szerinti felújítás és egyedi zuhany beszerzése ügyében forduljon hozzánk bizalommal! Hívjon minket a 06-29-325-979-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@rikker.hu e-mail címünkre!