Az új típusú redőnyök a modern árnyékolás nélkülözhetetlen kellékei!

Az, aki az árnyékolók közül az igazán komoly darabokat részesíti előnyben, annak a sötétítő függöny nem elég. A redőny ellenben már egy hatékony árnyékoló, ami biztosítja a teljes komfortot. A redőnyök hatékonyágához nem férhet kétség, ám ma már nem elég annyit felmutatniuk, hogy kizárják a tűző napsütést. A választást befolyásolják a redőny többi tulajdonságai is. Ennek fényében érdemes alaposan megvizsgálni, hogy az egyes redőnytípusok mivel tudnak szolgálni.

Az új típusú redőnyök sokoldalú árnyékolók, amik eleget tesznek azoknak az igényeknek, amiket a mai kor embere támaszt feléjük. Egy redőnytől, illetve árnyékolótól tehát egyszerre több dolgot várunk el. Evidens az, hogy tudnia kell sötétíteni, de ezen kívül még a hőszigetelés, a zajszigetelés vagy a könnyű kezelhetőség is alapvető elvárás. Az új típusú redőnyök műanyagból készülnek alumíniummal kiegészítve, gurtnival vagy zsinórral működtethetők, szúnyoghálóval kiegészíthetők, ráadásul motoros változatban is kaphatóak. Vakolható, tokos kivitelben is gyártják, tehát utólag is felszerelhető, építkezés és felújítás alkalmával egyaránt felhasználható. Az új típusú redőnyök több olyan praktikus kiegészítővel is rendelkeznek, amiknek köszönhetően igazán modern kiegészítőivé válnak bármilyen épületnek. Az új típusú redőnyöknél a műanyag lefutóláb a zörgéscsillapítást hivatott biztosítani, a biztonsági zár megakadályozza a betörők bejutását, az alumínium oldalpofák pedig még szúnyogháló beépítésére is lehetőséget adnak.

A www.redonyok.hu webcímen a Varga-Red Kft. termékeit ismerheti meg közelebbről is, köztük pedig a már fentebb bemutatott új típusú redőnyöket. Amennyiben sokoldalú, modern és tökéletes komfortot biztosító árnyékolóra van szüksége, ne hagyja ki ajánlatainkat! Lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén, szívesen nyújtunk bővebb tájékoztatást az új típusú redőnyökről! Az  info@redonyok.hu  email címre írjon üzenetet vagy pedig hívjon a 06-20-33-19-147, 06-1-282-4871 telefonszámok egyikén!

ugrás az oldal tetejére